Showing posts created in October 2005, Show all

Laiskalla päällä..

Pekka on taas löhönnyt koko päivän (ainakin tähän asti).Sen otsassa oleva haava paranee vähitellen, nyt pitää vain odotella että karvat kasvavat takaisin..
by manttu on behalf of Pekka

Sadepäivä.

Tänään on ollut Niiskun kohdalla kuin sateinen päivä. Niisku ei erityisen hyvällä tuulella ole ollut, kokoajan pessyt ja hoitanut itseään. Sunnuntait kieltämättä kyllä ovat hyvin tympiviä.. Sitä ei voi kieltää, ja sen huomaa aina Niiskusta jos on päivä päässyt hukkaan :) Tajusitteko...? No, maanantai alkaa niin onneksi sitten viikko meneekin nopeasti. Aika paljonkin nopeasti :) Niisku kun tajuaa maailman menosta, nauttii Niiskukin nopeasti kuluvista viikoista. Tänään Niisku muuten myös ramppasi edestakaisin pihalla... Tämä meidän senioreiden elämä ei mitään vilkasta ole, siksi niin tylsiä juttuja :)
by Kinski on behalf of Niisku

Mamman arkea.

Tänään Sissillä oli tavallinen päivä. Mammakissan arkea. Nefertitin imettämistä, pesettämistä ja muuta sellaista. Sunnuntai on vain niin kurja päivä. Päivä on ollut pitkä kuin nälkävuosi, totta. Sissikin on syönyt tänään itsensä melkein puhki. No hei, mitä parempaakaan tekemistä sunnuntaisin olisi. Ja että sunnuntai mukamas lepopäivä, mitä vielä. Kauheaa vielä että viikko alkaa, entistä enemmän mamman töitä, kun ihmiset ovat töissä, koulussa, milloin missäkin.
by Kinski on behalf of Sissi

Leikkipäivä, pesupäivä

Ai niin, ja erästä seikkaa emme ole maininneet. Sunnuntai on myös kissojemme pesupäivä. Vaan mitä mieltä on Luttanamme Smirre? -Yök. Ei ikinä tahtoisi pestäväksi, myös tänään oli Smirrelle todellinen leikkipäivä. Riepottaa nimittäin pikkusiskoaan, Nefertitiä. Ovat hyviä kavereita, mutta leikit saisivat hilliintyä. Smirre on tänään ottanut lunkisti, koska sekin tietää että sunnuntai pitäisi ottaa levon kannalta, onhan se nääs lepopäivä. Smirrelle suoritetaan pian pesu, saas nähdä kuinka hyvin nyt käy :)
by Kinski on behalf of Smirre

Heippa!

Hei vaan kaikille! Minulla on ollut tässä elämäni hauskimmat ja rankimmat pari viikkoa. Kun tuo nemo saapui siintä lähtien sitä on pitänyt vahtia ja leikittää niin kuin kunnon isosisko tekee. Ja se vahtiminen joskus se pitää kantaa nukkumaan kun taas joskus pitää tehdä hälytys emännälle. Kun saat silmät kiinni niin eikös se vintiö ole jossain tuhmuuksia tekemässä. Mutta mikään ei voita kunnon painimatsia tai helliä pesuhetkiä, joten on tämä isosiskona olo rankaa, mutta todella mukavaakin. Lisää kuulumisia kerron taas kun ehdin siihen asti moikkis!
by perdita on behalf of Misse Perdita

Lallallaa, pörröttää

Villi päivä Nefertitille. Ei se osaa olla hetkeäkään rauhassa. Ei siis hetkeäkään. Koko ajan pitäisi jonkin asteista actionia olla. Nukkumaan menosta ei kuitenkaan tule mitään, mutta hei, kello on vasta kymmentä vailla neljä iltapäivällä. Päikkärit siis, juuri on syöty. Kai tästäkin kurjasta sunnuntaista selvitään, tuleva viikko vaan tuo niin hurjasti tapahtumia mukanaan että aivan mahaa vääntää :( Onneksi Nefertiti on päivän pieni auringonsäde, raukka vielä niin kömpelöinen :)
by Kinski on behalf of Nefertiti

Ekat näyttelyt

Lauantai päivä meni ihan hienosti. Muhis ei suurempia kiukutellut häkissä ja eikä pahemmin arvostelussa. Muhis sai hienon arvostelun ja tulokseksi tuli EX1. Muut cornareitten omistajat jaksoivat päivitellä meidän "pikku" pojan kokoa :) Ikää 6kk ja elopainoa komeat 2,8kg. Seuraavaksi otetaan nokka kohti Tamperetta ja katsoaan mitä siellä tykätään.
by PikkuPirun on behalf of Rivaldo

Näyttelypäivä

Iita oli tänään ensimmäisessä näyttelyssään, tuloksena Ex 1 sekä ihan kiva arvostelu. Kotiintuomisina söpö pinkki ruusuke, oikein sopiva meidän pikku neidille. Arvostelussa kehuttiin rakennetta (pää on hyvä, sekä profiili yms.) ja turkkia. Tuomari laittoi myös arvosrteluun, että "vilkas"... niinhän tuo Iita vähän on, oikea tättähäärä joka paikassa sähläämässä=) Sitten illalla kyllä nukutti enemmän kuin yleensä, taisi olla raskas päivä pienelle kissanpennulle.
by raggari90 on behalf of Chiquitita

Moikka!

Moi vaan! Minullekkin on sattunut kaikenlaista. Pari päivää sitten menin kokeilemaan tassuja kuumalle hellalle ihan vahingossa tosin ja tietyti toisessa tassussa oli jäänyt likaa vielä anturoihini ja lika paloi kiinni =( Nyt kuitenkin emäntä on hoidellut minua ja tassu tuntuu paremmalta ja ei estä lentämistäni Missen kanssa ollenkaan. Mutta minun täytyy nyt lähtä taas tuota Misseä härnäämään ;) Heippa!
by perdita on behalf of Nemo Pongo

Missen ajatuksia

Olen asunut jo muutaman viikon uudessa kodissani. Se oli jo ainakin kolmas muutto elämässäni. Omistajani ovat melko liikkuvaa väkeä. Omistajani mielestä olen sopeutunut tänne todella hyvin, koska minkäänlaista stressin merkkiä ei ole näkynyt. Olen tänään riehunut jonkin verran ja nyt minulle maistuu pienet nokoset. Uusi nukkumapaikkani sijaitsee korkealla kirjahyllyn päällä, jonne pystyn hyppäämään viereiseltä tietokonepöydältä. -Misse-
by Skadi on behalf of Misse

Ensimmäinen näyttely

Suoritettiin ensiesiintyminen Järvenpäässä. Yksi osoitus taas Maisan reippaudesta oli kun neiti istui jo kopassaan ennenkuin ehdin enempää haeskella, "mennään jo!" :) Itse näyttely meni tosi mukavasti, häkissä pötköttelyä ja ihailtavana olemista, iiihanaa :)
by Auringonkukka on behalf of Sound of Music

Synttärit

Minulla on syntymäpäivä ihan kohta ja täytän jo 1v. olen iiisoo tyttö<3
by Riikka86 on behalf of Ka

Näyttelyyn!!

Ollaan huomenna menossa surokin näyttelyyn..:) toivottavasti kaikki menee hyvin eikä stressata likaa:)
by Riikka86 on behalf of Mei

Jere ja Pennut

Meijän iso poika ei taja tyktä pikkusista :D Pikkuset haluais niin tulla leikkimään Jeren kanssa mutta Jere juoksee vaan karkuun :D. Höpsö poika. :)
by Santsukka on behalf of Jere