Showing posts created in November 2005, Show all

Ensimmäinen näyttely

Suoritettiin ensiesiintyminen Järvenpäässä. Vaikka lämpötila paikan päällä oli huikea, jaksoimme sinnitellä piiitkän päivän. Alisa osoitti olevansa "neiti rauhallisuus" myös vieraassakin ympäristössä :)
by Auringonkukka on behalf of Absolut Angel

Hoipertelua

Tänään käytiin lääkärissä, virtsavaivojen takia. Ultrattiin ensin rakko, ei näkynyt mitään. Sitten otettiin virtsanäyte (mukana viedyn, aamulla otetun lisäksi), ja tutkittiin - selvisihän sieltä jotain. Eli molemmissa näytteissä oli kystiinikiteitä, mitkä ilmeisesti johtuvat munuaisten aminohappoja imeyttävän "välittäjäaineen" vajavaisesta toiminnasta. Eli aminohapot ei imeydy elimistöön niinkuin pitäisi vaan jäävät virtsaan, ja muodostavat kiteitä. Lisätiedon metsästys antoi ymmärtää että moisen aiheuttaa kystinuria-niminen perinnöllinen sairaus. Ruokavalion ilmeisesti pitäisi pitää tilanne kunnossa (eli munuaisvikaisen ruokaa, vähäproteiinista), ja sitä lääkäriltäkin saatiin mukaan. Nyt vaan toivotaan että siitä on apua. Nyt Valma-parka on ihan tööt, koska näytteenoton takia piti rauhoittaa (punkteeraamalla ei takuulla olisi onnistunut mikäli neiti olisi ollut hereillä, inhoaa rokotuksenkin laittoa). Pikkuhiljaa alkaa elämä voittaa, ruokakin maistui äsken hienosti :)
by Vordai on behalf of Valma

Moi!<3

Miun rakas kissani oli aivan hullu,kun satoi lunta. Söpöliini söikin sitä innoissaan,eikähalunnut lähteä pois ulkoota.<33
by kiyoshi on behalf of Blondi

Aurinko

Syksy ja talvi on typerää aikaa, kotona tulee kylmä eikä auringossa pysty kellimään. Onneksi on olemassa sauna, siellä jaksaa loikoilla koko päivän ja parasta on kun lämpöä on se 60 astetta. Talvessa on kyllä se hyvä puoli että takka lämpenee ja sen päältä näkee ikkunastakin ulos. Kodin paras paikka on ehdottomasti siellä missä on lämmin :)
by hukka on behalf of Moonlight Roses

koiran karvoja

kommuuniimme ilmestyi kesällä koira, iso musta ja rodultaan kuulemma rotwaileri, tottellee joskus nimeä Ninni. Koirat on typeriä, ne luulevat että oma häntä on lelu. Eilen seurasin taaas kerran Ninnin oman häntänsä jahtaamista kunnes se tajusi lopettaa pitkän tuijotus session jälkeen. Koira on myös siksi tyhmä että aina kun sitä tuijottaa pitkään, sillä on pakottava tarve tulla tunkemaan nenäänsä mun naamaan, silloin yleensä otan sitä tassuilla kiinni kuonosta puren korvasta :o)
by hukka on behalf of Nelson

Palvelusväkeä

Koiran koulutukseni alkaa olla hyvällä mallilla, koira on vihdoin oppinut paikkansa ja tietää että minä olen pomo. Sauna on yksinoikeudella vain kissoja varten, myöskään sänkyyn on turha yrittää mokoman tulla. Kun pörhistän hännän ja avaan sanaisen arkkuni, näytän aivan varmasti suurelta leijonalta, eihän muuten se koira niin hyvin karkuun omalta ruokakupiltaankaan lähtisi. Minulla on valta ja koira on palvelusväkeäni, ainakin silloin kun sille sopii... :o)
by hukka on behalf of Xiria

Vanha neitikin mukaan

Vanhaneitikin halusi mukaan kuvioihin. Lapsuudenkodissa elelevä hiirikissa on koko perheen lellikki (kuten koosta näkyy).
by Marbello on behalf of Maija

Mour!

Nonniin, siitä inhasta haavasta ei ole ollut pitkään aikaan tietoakaan:)Punnitsin tänään pikku-Pekan ja se painoi 4kg300g.Oli laihtunu 700g edellisestä punnitsemisesta...Näyttääkin raukka laihtuneelta:(...
by manttu on behalf of Pekka

Kissojen kauneuskisat

Äiti vei minut Etskun kans kisaamaan Rovaseudun komemman kollin tittelistä ja menin ja voitin kaikki kilpatoverit! Sain hienon sinisen ruusukkeen, kissanhiekkaa ja etukortin Mustiin&Mirriin :) Pääsin myös melkein etusivulle lehteen, joten minusta tuli julkkis kertaheitolla. Kiitoksia kaikille äänestäjilleni! t. Sulo
by Marbello on behalf of Sulo

Etsku esittäytyy

Eetu halusi päästä mukaan galleriaan muiden lajitovereiden seuraksi ja haluaa lähettää terkkuja etenkin Maiju-mammalle!
by Marbello on behalf of Eetu

Sulo esittäytyy

Sulo halusi Eetun tavoin tulla mukaan galleriaan esittelemään omaa karvaista itseään!
by Marbello on behalf of Sulo

Maiju ottaa osaa galleriaan

Lisäsin Maijun tänne galleriaan. Täältähän löytyvät sukulaiskateista suoraan alenevassa polvessa myös Viivi ja Maija, sekä Eetu ja Sulo.
by halini on behalf of Maiju

Hupsista..

Taisin tänään pelästyttää omistajani perinpohjaisesti.. Se tuli koulusta kotiin ja katsoi onko ketään kotona ja silloin minä hyppäsin pahvilaatikosta ja tiputin samalla pyykkikorin lattialle. Voi juku, olisitte nähnyt sen ilmeen :D. Säikähti valtavasti. Sitten se otti minut syliin ja näytti ikkunasta, että siellä sataa lunta. Sitten pääsin ulos valjaisiin, mielenkiintoisia valkoisia untuvia :).
by Artemiina on behalf of Tatu

O_O

Pysyn keskellä keittiön lattiaa. Pysyn keskellä keittiön lattiaa. Pysyn keskellä keittiön lattiaa. Tämä on niin pelottavaa, olen niin hellyydenkipeä, mutta pelkään kaikkea.. pelkään, pelkään.
by Artemiina on behalf of Pastori