Showing posts created in January 2006, Show all

Kesää kaipaillaan

Silmu on alkanu käyttäytymään hassusti.Kun olen iltaisin koneella se tulee pöydälle ja menee makoilemaan tai istumaan pöytälampun alle.Pöytälamppu on sitä lämmittävää ja kirkasta mallia.Asunnossamme on 24 astetta joten kylmästä ei ole kyse.Onkohan muilla tämmöistä käyttäytymistä. Silmun toinen kummallinen käyttäytymismuoto on että se tarkkailee seiniä ja on hirmu kiinnostunut seinällä olevista koukuista tai nauloista.Ollaan vähän ihmetelty mitä se oikein tuijottelee seiniä..näkeeköhän henkiä.
by Hiirikettu on behalf of Silmu

Valeraskaana?

Mosse on lopettanu maukumisen/mouruamisen.Ja makoilee,nukkuu vaatehuoneessa sukkalaatikossa..Onkohan valeraskaana?tuskin nyt Silmu palliton katti on saanu sitä raskaaksi.heh.
by Hiirikettu on behalf of Mosse

Vesi lentää

Ja vesi lentää edelleen. Kakka siis. Tänään oli 5-päiväisen Axilur-kuurin vika päivä. Tuo Axilur oli siis sitä varten, jos tytöllä olisikin giardia-tartunta. Ja tuo axilur on saanut mahan vielä enemmän vesikakalle, vaikka luulin, ettei se ole enää mahdollista. Eilen huomattiin, ettei Nefillä ole enää pidätyskykykään kovin hyvä. Parit kakkalätäköt on tullut lattialle, yksi nukkumispesään ja yksi sänkyyn. En sitten tiedä, kuinka hyvin tuo axilur tehoaa, imeytyykö tarpeeksi lääkeainetta, kun vatsa on noin kuralla. Nemo on tällä hetkellä lomailemassa "mummolassa", jos vaikka Nemon poissaolo saisi Nefin piristymään, Nemo kun on alkanut tyttöä kiusaamaan ja alistamaan sen kipeänä ollessa. Vähän vapautuneemmin Nefi nyt on liikkunut kotona, mutta muuten ei muutosta ole vielä ollut paljoa havaittavissa. Mikäli ei pariin päivään vatsa yhtään mene paremmaksi, niin sitten mennään eläinlääkäriin ottamaan virustautien testit. Ell kyllä vähän epäili, voiko olla mikään niistä(FIV, FeLV, FIP)koska Nefin oireet ei täytä minkään taudinkuvan oireita, ja se edelleen syö suht hyvällä ruokahalulla. Toisaalta epäspesifejä oireita voi kai olla missä vaan noista taudeista... Eläinlääkäri myös selvittää, missä voisi tarvittaessa otattaa koepalan suolistosta, mikäli mistään muusta ei selviä kuramahan aiheuttajaa. Tuolla asemalla ei sitä ilmeisesti voida tehdä. Se voi myös olla liian raskas juttu noin pienelle, sanoi ell. En haluaisi kiusata Nefiä liian kovilla tutkimuksilla. Kovasti on joutunut miettimään, missä vaiheessa luovuttaa. On ristiriitainen olo, sillä Nefi kuitenkin syö ja seuraa valppaana omalta paikaltaan muiden touhuja, ellei nuku. Itse ei leiki tai touhua muutakaan. Tuo, että Nefi kuitenkin syö, antaa vielä toivoa. Nefi myös antaa silittää ja rapsutella mahan läheltä, rakastaa masurapsuja tosi paljon. Eli ei vaikuta siltä, että sillä olisi kipuja siellä. On vain tuo pirun kamala ripuli... Tänä aamuna oli ihana hetki, kun Nefi pitkästä aikaa uskaltautui tulla ihan kainaloon rapsuteltavaksi. Ja voi sitä kehräystä. Sitten vaan oli kamala olo, kun tiesi, että pitää rikkoa hyvä hetki antamalla aamukortisoni. Ja siitähän nefi taas luimisteli minulle hyvän aikaa. Voi kun kaikki ei olisi niin epämääräistä, vaan tietäisi, miten toimia kissan kannalta parhaiten...mikä auttaisi, vai auttaako enää mikään.
by Nemo on behalf of Nefer Safira

Kanin kanssa hippasilla

Eilen illalla Assu lötkötteli sohvan selkänojalla rennosti. Niin, kunnes joku älypää keksi tuoda Rimpan paikalle.. (Rimppa on pieni hermeliinikani) No, siinä se Rimppa pomppi aikansa, kunnes havaitsi Assu-reppanan siellä sohvan selkänojalla. Tuumasta toimeen se teki superloikan ja hyppäsi selkänojalle ja antoi Assulle häädön tökkäämällä kuononsa kissan kankkuun. [Tätä on jatkunut jo kauan..] Rimppa alkoi tehdä kolttosiaan Arlolle, kun huomasi, että kissahan väistää. Se kiusii joka kerta, kun näkeekin meidän Ukkelipukkelin. No, Assu suuttui ja meni nurkkaan töllimään, ja ykskaks kun Rimppa käänsi peppunsa, Assu syöksyi salamana sohvalle mutta ei usaltanutkaan jäädä vaan häpeissään ja hämillään luikki sängyn alle piiloon. On siinä meillä kyllä ROHKEA kolli :DDD
by Astarion on behalf of Pichard Van Basbart Arlo

Lauantai

Moi mä oon ulfred ! Tänään meillä kävi mun ja mun veljen uudet vanhemmat kylässä. Mut ne kävi vaan kattomassa meitä tänään ja tulee hakeen meiät kolmen viikon päästä uuteen kotiin johonki manseen tai nääsvilleen mikskä noi nyt sitä kutsukaan. meil oli tosi hauska päivä kun kokopäivä riehuttiin ettei ne saanu otettua meistä yhtään selvää kuvaa mitä ne kyl tosi paljon yritti...heh...varmaan niitä vähän harmitti kun eivät saanu muutakun sit kun me nukahdettiin. kolmen viikon päästä nähään ne taas 8)
by TiiajaJari on behalf of Ulfred

Lauantai

Moi mä oon Ulfhard ja tää on mun päiväkirjani. Tänään oli toosi hauska päivä paitsi et aamulla mun yks kaveri haettiin uuteen kotiin. Sit sen jälkeen tulikin jo mun ja mun veljen uudet vanhemmat käymään. Tai ei ne viä meiän vanhempia oo mut me muutetaan niille kolmen viikon päästä. Ne on jo kerran aiemmin käyny kattoon meitä joskus kolme viikkoo sitten ne on tosi kivoja ja niitten sylissä on tosi kiva peuhata mun veljen kans. Sillä mun uudella äidillä oli semmonen kiva punanen paita mistä roikku semmoset narut ja niil oli tosi kiva leikkiä ja repiä niitä. Mun veli varmaan kerto kans päivä kirjaansa aika paljon niin en enempää sit teille kerro tästä päivästä !?!?
by TiiajaJari on behalf of Ulfhard

diipa-daapa-duppa-deii

Moi taas, tolla mun äipällä on jotai ihme purkkeja missä se pitää rehuja. Mut sit se aina suuttuu kun mä käyn vähä tutkimassa sitä mustaa juttua siellä purkin sisällä, siihen on niin kivaa upottaa tassut, voisinpa sukeltaa sinne jos vain mahtuisin. Tuo ei kuulemma viittis millään joka aamu ensimmäisenä imuroida täällä. En ymmärrä. Mut sit se aina antaa mulle herkkuja ja leikkii ja silittelee. Kai se silti musta tykkää vaikka oon kuulemma kova riiviöimään. Mut mä oonki terve kisu :)
by netta on behalf of Rontti

Mossen kiima

Mosse kiimailee hulluna.On nyt maukunu ja päästelly muita hassuja ääniä neljä päivää putkeen.Kiehnää matoilla kierien ja raahaten itseään eteenpäin.Yrittää valloittaa Silmua..Ja Silmuhan on leikattu poika.On ne yrittäny varmaan 30 kertaa panna.Kuinkakohan kauan tuo jatkuu.Alkaa pikkuhiljaa mennä hermot tohon mouruamiseen.
by Hiirikettu on behalf of Mosse

Tiistai

Onneksi kissa on varsinainen halinalle. Halailee joka käänteessä ja rakastaa sylissä istumista. Parasta kissan mielestä on, että hän istuu sylissäni ja kuljen ympäriinsä asunnossa tehden kaiken maailman asioita.
by Marleena on behalf of Fearles Fellow

Sopeutuminen

Aikuisen kissan ottaminen tuntui vähän pelottavalta, koska ei voinut tietää miten Pekka suhtautuisi meidän ylikasvaneeseen kissanpentuun, Felixiin. Ensimmäisinä päivinä Felix yritti lähestyä Pekkaa innokkaasti, mutta Pekka ei oikein välittänyt moisesta, vaan murisi ja Felix perääntyi. Alusta alkaen kissat kuitenkin haistelivat "ohi mennen" toistensa kuonoja. Kolmentena päivänä Pekan murina kaikkosi, kun Felix jatkoi sinnikkäästi (mutta hienovaraisesti) tutustumisyrityksiänsä. Vähitellen alkoi ilmaatua omituista käytöstä: Pojat "kurnuttelevat" toisillensa ja pistävät välillä kreikkalais-roomalaiseksi painiksi. :) Eli huh helpotusta, ei ehkä sittenkään tullut kamalia rähinöitä ja tappeluita. Ja kissat taitavat jo nyt pitää toisistaan aika paljon. :)
by smaragdi

Kevään viemää

Onse nyt ihme juttu, miten pää menee sekaisin valosta. Kun 'mamma' tulee kotiin, niin on aivan pakko aloittaa lörpöttely. Ei se tietenkään minua ymmärrä, mutta onhan tuo silti mukava lörpötellä, vastaahan 'mamma' kuitenkin, vaikka ei ymmärrä. En minä ikinä usko, vaikka 'mamma' sanoo, että ulkona on kylmä ja tassut jäätyy. Tahdon silti aina pää viidentenä jalkana ja hurjana hankeen, kunnes varpaidenväliin tunkeutuu kylmä lumi, ja sitten alkaa hytisyttää. Ei, ei tuo talvi ole minun makuuni. Terveisiä muillekin karvapepuille!
by Astarion on behalf of Pichard Van Basbart Arlo

Kylässä

Yhtä pahaa mammanpoikaa en ole vielä eläissäni nähnyt! Kun astuu ovesta sisään, kissa tulee kiireellä vastaan ja vaatii huomiota - niin ettet siis ovesta sisään kerkiä. Kengän-nauhoja avataan yhdessä, kassit tutkitaan ja lahkeissa pyöritään ihan vimmatusti. Voisin jopa todeta, että Nöpö on neitimäinen kollikissa. Se sipsuttaa häntä kauniisti kaarella suppusuu kauniisti "hymyllä", ja naukuu heleällä äänellä. No jokatapauksessa, kosto elää, JOS ET NOSTA JO SYLIIN!
by Astarion on behalf of Fine Papillon S.E

Vuonna 2006 elellään..

Mjau.. Onpas aikaa kulunut siitä paljon kun viimeksi tartuin näppikseen kirjoittaakseni. Tällä hetkellä minulla on hieman väsy, sillä muutama tunti sitten kotiuduin, sillä omistajani (lue:palvelijani) halusivat käydä maalla. Olihan se hauska nähdä Kisulia ja minusta tuntuu, että tulemme toimeen paremmin kuin koskaan. Joskus Kisuli hieman suuttuu minulle kun kuljen koko ajan nuuskien perässä. Olen salakuunnellut omistajiani ja olen saanut selvillä, että minun on mentävä eläinlääkäriin keskiviikkoa. Minun täytyy saada taas rokotukset ja toivottavasti minun ientulehdukseeni löytyy myös apu. Tiedän kyllä, että eläinlääkärissä on ihan kauheaa, mutta yritän olla reipas poika. -Misse-
by Skadi on behalf of Misse