Showing posts created in February 2006, Show all

Tuomarin paras

Olin porvoon näyttelyssä ja pääsinkin tuomarin parhaaksi. ja paneeleissakin hävisin vain yhdellä äänellä voittajalle:)
by Riikka86 on behalf of Ka

Poikaparasta tulee konsultti...

Meidän vaavalta lähtee tänään pallit. Poju on alkanut kolleilemaan ja sehän tuntuu isompia neitejä ärsyttävän, eikä välit ole oikein parhaat mahdolliset. Lisäksi Valmaa tuntuu inhottavan kun laatikoissa haisee kollilta -> ei mene sinne :| Taas yksi konsti saada neiti sisäsiistiksi.
by Vordai on behalf of Attila

Kiima

Kiima tulikin nyt sitten jo 7-kuisena. Ja perskit muka hitaita kehittymään..
by medea on behalf of Coco

Killen päivä

Tänään Kille on ollu paljon ulkona. Se meni heti ulos kun tulin kotiin. Ensin se vähän kerjäs huomiota puskemalla ja tulemalla syliin. On se leikkinytki jonkun verran ja nukkunu. Eilen ne nukkui Misun kans yhdessä saunan lauteilla kun sauna oli lämmin. Nyt Kille on jossain nukkumassa, piilossa muilta.
by Mieva^^ on behalf of Kille

Aapua

Tänään oli taas toosi jännä päivä ! Tänään päästiin pois täältä huoneesta tonne isolle puolelle kun meiän piti tutustua johonki semmoseen toosi isoon ja rumaan olentoon jota noi kutsu koiraks....aika tyhmältä se vaikutti ja mä sähisin sille kun se oli mun tiellä...hmm..mun karjunta vaan ei oikeen tehonnu kun se vaan toljotti eikä tajunnu kuinka pahana mä olin. Sit meil kävi tänään meiän toinen mummo ja äiskän sisko niitten kanssa leikittiin aika kauan. Oli muuten tosi jännää tua ulko puolella siä oli tosi paljon kaikkee tutkittavaa ja hyviä piilopaikkoja.... illalla käytiin viä uudestaan siä.
by TiiajaJari on behalf of Ulfred

Tänään uuteen kotiin 8)

Moi vaan taas ! Hmm... Nyt täytyy kertoo nopeesti ja lyhyesti tän päivän kuulumiset. Eli tänään me päästiin tänne uuteen kotiin ja on ollu tosi kiva päivä. Heti kun tultiin tänne niin Me löydettiin veikkojen kanssa lelukori ja alettiin leikkiä eikä muistettu ollenkaan jännittää...niin tai mitä meiän olis pitäny jännittää kun me kuitenkin tunnettiin noi jo etukäteen. Me leikittiin niin kauan et mulle tuli vähän huono olo ja oikeesti voin kertoo jos ette kerro kellekkään et mä puklasinkin ihan vähä matolle...mut ihan oikeesti älkää nyt ihan kaikille sitä sit kailottako. Mua vähä hävetti sillon mut onneks iskä siivos sen tosi pian pois. Sit jonku ajan päästä mä huomasin tilaisuuteni koittaneen kun me ollaan täällä parin huoneen alueella nyt pari päivää kun tääl on semmonen tooosi iso koira johon meiän pitää ensin tutustua ennenkö voidaan vallottaa tää koko talo omaan käyttöömme 8) ai niin siitä tilaisuudesta mun pitikin puhua me sovittiin ton simban kans et kun meiän äiti tulee tosta ovesta niin simba menee harhauttaan ja yrittää ulos niin sillä välin kun äiti ottaa simbaa pois siitä oven raosta niin mä sujahdan pihalle ja sit yritän päästää meiät kaikki tonne toiselle puolelle... kaikki meni hyvin ja mä pääsin ulos mut sit tuli ongelmia kun joku ihme mummo tuli vastaan ja otti mut syliin ja kanto tonne ovelle takas.... tosi tyhmää....se mummo oli kai meiän mummo ihan oikeesti... mun mielestä mummon pitäis olla semmonen et se antais pitää hauskaa. noh sit sen jälkeen me viä leikittiin ja syötiin ja nyt ollaan menossa nukkumaan. Mut kertoilen teille taas tänne tapahtumia. Mooi Miau !
by TiiajaJari on behalf of Ulfred

Uuteen kotiin 8)

Mooi vaan kaikille taas ! Tänään oli se päivä mitä me ollaan mun veljien kans odotettu kauheesti eli päästiin muuttaan tänne Manseen 8) Oli toosi kivaa tulla autossa tänne eikä mua ainakaan jännittäny ollenkaan, eikä kyllä mun veljiäkään mun mielestä. Sit kun päästiin perille tänne meijän uuteen kotiin niin ensin hiukan katottiin vaan ympärille et millaset leikkitilat tääl on ja sit löydettiin meiän uus iso lelulaatikko. Siä oli tosi paljon kivoja leluja. Sit me leikittiinki tosi kauan kaikki meiän Äiti ja Iskä, Minä, Tiku ja Simba. Sit jossain vaiheessa me nukuttiin hetki ja sen jälkeen jatkettiin leikkimistä. Nyt ollaan taas menossa ainakin jokskuks aikaa nukkuun et voidaan sit taas leikkiä. GRRrrrr..... Mut meil on tosi kiva koti.
by TiiajaJari on behalf of Ulfhard

Sohvi

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, eli meidän karvapallo on Sohvukka, Sohfield, tytteli, karvakorva jne. Ihana kisumme on nyt parivuotias, ja isukki lienee ollut rotukissa, niiiin pitkäkarva tällä meidän neidillä on. Sohvi osaa myös noutaa =) Pyyherinkuloita (muovisia, pyöreitä) hän innolla jahtaa ja tuo niitä jalkoihimme. Ja taas heitetään ja hän noutaa!
by sohvukka on behalf of Sohvi

Pääsin sittenkin mukaan 8)

Moi mä oon ulfgard eli oon ulfredin ja ulfhardin veli. Meille annettiin "uudet" nimet kun tultiin kotiin tänne nääsvilleen musta tuli simba se tulee Leijonakuninkaasta ja mun veljistä tuli Tiku ja Taku ne on siitä jostain Disney -nimisen ukkelin sarjiksesta. Tästä mä saankin hyvän aasinsillan siihen miten tänne sitten pääsinkin mun veljien mukaan. Eli sillon kun noi meiän uudet vanhemmat kävi meitä kattomassa ekaa kertaa niin ne hölmöt oli aatellu ottaa vaan kaks kissaa ja mua väsytti sillon ihan kauheesti ja mä nukuin suurimman osan ajasta kun ne oli käymässä. Mun veljet sit oli taas virkeinä ja leikki niitten kanssa kokoajan niin sillon ne päätti et ne ottaa ne mun veljet ja mua harmitti aika paljon. No sit kun ne seuraavan kerran tuli käymään niin kuuntelin kun ne puhu musta, sit mä aattelin et meen tekeen niihin vaikutuksen ja leikin kokoajan niitten kanssa ja ne oli kyl tosi kivoja. Meil oli sillon tosi hauskaa. Sit ne rupes ajatteleen et meiän veljesten tarttis päästä samaan kotiin ja meiän kasvattajien ajatuksesta se kai niinku lähti. Ja kun meiän emokin asuu Mansessa niin sekin oli innoissaan et me tultas Tampereelle niin sit noi kaikki päätti et mä pääsen mun veikkojen mukaan Tampereelle 8) Ja siis sen takia mun nimi on hiukan erilainen kun Tikun ja Takun kun niille keksittiin ne nimet aiemmin mut ei se mua haittaa kun onhan se sentään Leijonakuningas 8) GGRRRAAAAUU!!!!! Noh nyt me kaikki ollaan oltu eka päivä täällä uudessa kodissa ja meillä on ollu tooooosi hauskaa koko päivän ja on leikitty kauheesti ja välillä vähän nukuttu eikä meitä missään vaiheessa jännittäny ollenkaan ku tultiin tänne eikä oo ainakaan viä tullu ikävää....!! Nyt ollaan menossa nukkuun taas vähäks aikaa niin voidaan sit yöllä taas leikkiä ja koheltaa kauheesti 8)
by TiiajaJari on behalf of Ulfgard

Varokaa vessaharjoja!!!

Juu eli näin kävi meillä: meillä on vessassa vessaharja pyykinpesukoneen ja vessanpöntön välissä lattialla, pystyssä niinkuin varmaan monella muullakin. Neiti Milli oli leikkimässä pyykkikoneen päällä, ja siltä sitte lipes tassut ja se putos suoraan sen pystyssä töröttävän vessaharjan päälle. Se loikkas kauheeta vauhtia ylös, juoksi suoraan hiekka-astian nurkkaan ja voi kamala että se itki!! Arvasin että nyt kävi pahasti. Kaivelin neidin sieltä kopin nurkasta syliini ja tutkin sen. Eikö vaan mennyt se hemmetin vessaharja siltä rinnasta läpi!!! Onneks just siinä kohtaa oli rintalasta, ettei harja uponnut sen syvemmälle. Mut se harja lävisti ihon ja kääntyi sitten kohti kainaloa, eli kaikenkaikkiaan siellä oli n. 4-5cm syvä avohaava. Lääkäriinhän sitä lähdettiin ja hoito saatiin onneksi heti. Onneksi parantui nopsaan. Mut arvatkaas kahdesti, onko meillä enää ikinä vessaharja pystyssä?? Tässäpä siis varsin opettavainen tarina, eipä sitä tule kaupassa ajatelleeksi, että "entä jos kissa putoaa tämän päälle" kun ostaa vessaharjaa. Mitäs tästä opimmekaan. Onneks meille ei käynyt tämän pahemmin, vaikka aineksia olisi ollut.
by Maikki on behalf of Milli

1. Serti Cymricinä

Olimme Jyväskylässä eilen 11.2-06. Kidi sai loistavan arvostelun ja esiintyi hienosti Eveline Preiss:in pöydällä ansaiten ensimmäisen CAC:nsa Cymricinä :)
by Ode on behalf of Kimrick

Nuku rauhassa kultanuppu

Ei ollut sinua tarkoitettu kauaksi aikaa luoksemme, liikaa oli sinulla kärsimyksiä pienen elämäsi aikana. Et tainnut enää jaksaa näytellä, että kaikki kyllä menee parhain päin, vaan tilasi huononi kertarysäyksellä. Anteeksi, että jouduit kärsimään. Rakastamme sinua aina, veit suuren osan sydämestä mukanasi. Maailman kaunein kissa.
by Nemo on behalf of Nefer Safira

Kukkien hoitoa

Minun taloudessani oli pitkään paikka avoinna sydämenvaltaajalle. Kompensoin lemmikin puutetta ostamalla kukkia. Paljon kukkia. Kun viimein opiskelujen ollessa loppusuoralla ilmoitin lähipiirille harkitsevani koiran tai kissan ottamista oli vastaus "älä vielä, osta kukka!" Parhaimmillaan äiti sanoi laskeneensa 28 neliön asunnossa olleen 32 kukkapurkkia, se oli ehdoton ennätys. Sen jälkeen tuli Lulu. Lulu siis valloitti pienen yksiöni kokonaisvaltaisesti. Kaikilla tasoilla rauhassa elelleet kasvit saivat eläväisen haastajan. Suuren ihmepensaan tämä haastaja ajoi välittömästi hattuhyllylle ja lattialla rauhassa majaillut jukkapalmu lähti lehdet riivittynä maailmalle. Muutama myrkyllinen kasvi lähti samantien, tyräkki ensin pudottuaan isolle matolle, työpaikalle sulostuttamaan päivää. Kaktus kesti urheasti tassutukset, mutta vauhdikasta, joskin huonosti mitoitettua hyppyä se ei kestänyt. Multa lentää iloisesti kun kissa hyppää lipaston päälle ja ottaa sitten hädissään liinan reunasta kiinni kun vauhti loppuu kesken. Muutama ruukku sinne tai tänne. Lulu valloitti minut täysin. Pahimman uhmaiän aikana en tiennyt vain itkeäkö vai nauraa kun pari kiloa painava kissa linnoittautui kukkien viereen ja mielenosoituksellisesti tuijotti minua silmiin jyrsien samalla vieressä oleva Saint Paulian lehtiä. En ole koskaan saanut pidettyä niitä kukkia hengissä, enkä onnistunut silläkään kertaa. Lulun vartuttua aikuiseksi kokeilin uudelleen palmun katveessa elämistä ostamalla pienen jukkapalmun. Ilmeisesti siinä on kuitenkin jotain joka vetoaa Luluun (lieköhän miehen nimi) sillä kukka raukka ei saanut olla rauhassa hetkeäkään. Hätäpäissäni jouduin sijoittamaan sen lopulta amppeliin. Vallan erikoisen näköinen, täytyy myöntää.. Viikko sitten uskalsin ajatella ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, että Multashow on ohi. Molemmat kissat ovat kasvaneet sen verran ettei kukkien kanssa söhräily enää kiinnosta. Vika tikki. Kun ajattelet jotakin se tapahtuu seuraavana päivänä. Yövuoron jälkeinen iltapäivä valkeni aurinkoisena. Lulu tuli herättelemään vienosti kuiskutellen sillä nälkä oli päässyt tiikerin jo yllättämään. Äkkiä tiedostan multaiset tassut vieressäni sängyssä. Se oli kliivia, ikää reilu kolme vuotta RIP.
by Ling on behalf of Lulu

Vihreä vallankumous

Kuten jo kerroin tykkään kukista. Paljon, mutta vielä enemmän tykkään kissoistani. Lea on valloittava tapaus. Tälle pakkaukselle ei kertakaikkiaan voi olla vihainen. Vaikka olen mennyt jo sekaisin laskuissa särkyneiden ruukkujen suhteen. Anopinkielen kerrotaan kestävän mitä tahansa ja kuolemaan sitä ei kuulemma saa millään. Testaan edelleen tätä teoriaa sillä eräänä aamuna x kuukautta sitten kuulin epämiellyttävän kopsahduksen läheiseltä hyllyltä. Unisella mielelläni päätin kopsahduksen lähteneen kirjasta joka putosi lattialle. Hetken päästä havahduin hiljaisuuteen. Lattialle ei ollut pudonnut kirja vaan anopinkieli jota Lea pyöritti innoissaan ympäri makuuhuoneen lattiaa. Onneksi rikkaimuri oli latauksessa. Rahapuu sai uuden ruukun nopealla aikataululla. Kaksi sekuntia nopeammilla reflekseillä olisin saanut kauniin saviruukun kiinni. Mutta hitaus korjasi saaliin. Lattialla oleva iso altakasteluruukku toimi pitkän aikaa patjana. Vauhdikas lähtö ja vaaleansininen ruukku oli palasina. Altakasteluruukku sai uutta täytettä, kun iso kumipuu muutti siihen lyhyellä varoitusajalla. Hyllytason reunalle jätetty aloe oli ikävyyksien kerjäämistä, myönnän. Kun se löytyi lattialta henkitoreissaan soitin pikapuhelun kaverille ja moni kukka sai uuden terveellisemmän elämän ilman mustavalkoisen vallankumouksellisen uhkaa. Nykyinen kukka tilanne on 3 amppelissa ja 8 ruukussa. Aina suunnitellessani lisäystä tarvitsee vain katsoa Touhottajaa joka juoksee ympäriinsä viikset innostuksesta pystyssä. Ei kannata.
by Ling on behalf of Lea

Veikka tulis kans mukaan

No moi taas kaikille 8) Tänään me lähetettiin meiän kasvattajien kanssa mailia noille meiän uusille omistajille sinne nääsvilleen. Kun toi meiän veli eli Ulfgard haluis meiän mukaan kauheesti sinne kun meitähän on kolme sisarusta. Meiän sisko ei tuu meiän mukaan sinne kun se lähtee saksaan tai jonnekki semmoseen ! mut ulfgard ei löytäny kunnon kotia ittelleen ja se yritti kauheesti et pääsis meiän mukaan.... ja nyt se sit kai pääseekin 8) mut ei se ihan varmaa viä !! JIPPII !!
by TiiajaJari on behalf of Ulfred