Showing posts created in March 2006, Show all

31.3.06

Oon menossa tänään äitille yöks saa nähdä mitä puuhaamme viivin ja wilman kanssa ihanaa kesäkin tulee kovaa vauhtia! kivaa uida ja tehdä kaikkea kivaa:):)kisutkin tykkäävät temmeltää kaikkea kivaa yhdessä.
by kissafani94 on behalf of viivi

31.3.06

juu-uu perjantai sit on ja ihanaa on viikonloppu eikä kouluunkaan tarvi mennä vaikka koulu onkin ihan ok..viivi ja wilmakin viihtyvät ulkona ja sisällä samoin temmellen kaikkea kivaa!!kesäkin tulee tuota pikaa:):)
by kissafani94 on behalf of Wilma

30.3.06

En tiedä mitä kisut ovat touhaillut koska ne asuvat äidilläni mutta varmasti jotain kivaa niinkuin yleensä oon ostanu niille paketin jossa tulee 4palloa annan ne varmaan huomenna eli 31.3.06 saavat sitten niillä leikkiä.
by kissafani94 on behalf of viivi

30.3.06

Wilma tehnyt varmaan kaikkea samaa kuten siskonsa viivi yleensä ne leikkivät kaikkea kivaa esim:painivat, purevat leikillä toisiaan ja ovat pihalla yhdessä jne...
by kissafani94 on behalf of Wilma

Silmissä häikkää

Masilla huomasin tuossa pari tuntia sitten, että se siristeli vasenta silmäänsä. Rupesin tarkemmin katsomaan, niin silmänympärys punoittaa, vähän silmä vuotaa, on vähäsen ympäriltä turvoksissa, ja siinä silmän päällä on joku "riekale". Soitin ell, sanoi että voi olla vilkkuluomi vähän revennyt. Mutta kun kissa muuten voi hyvin, ei ole tuskainen, niin ei kuulema tarvitse nyt yöta vasten mennä näytille, riittää että menee heti aamusta. Mutta mä kirjoitan sitten mitä ell sanoo. Pitäkää peukkua.
by Maikki on behalf of Masi

Silmän hoitoa

Nyt on reilu viikko hoidettu silmää tipoilla ja kontrollikäynnillä todettiin, että paraneminen on lähtenyt hyvin käytiin. Ensi viikolla vielä uusi kontrolli, kun tippakuuri on päättynyt. Silmä näyttää ulkoisesti jo ihan entiseltä. Hyvä niin !
by Auringonkukka on behalf of Sound of Music

kiva roope / kirjoittaja: omistaja [ana]

Olen saanut flunssan. Aamuyöstä Roope tuli herättämään, ja huomasi että en aijo vielä nousta ylös. Niimpä se sitten pyörähti siihen viereeni kehräämään. Ilmeisesti se vaistosi, että olen flunssassa, ja tuli kehräten nuolemaan mun poskea, heh. Roope on selkeästi koulutettu sairaanhoitajaksi kun se tollatavalla tulee nuolemaan (se ei nimittäin tavallisesti tule)
by Ana_ on behalf of Roope

Pöh, missä olet kevät

Taas sataa lunta ja on kylmä.. Me jo kissojen kanssa niin kovasti toivottiin, että lämpöä jatkuisi pitempään..Ei mahda mitään. Onneksi sisälle ottamatta koivun oksat alkoivat jo lehtiä puskea :) Saadaan kevättä haistella :)
by RattoAasi on behalf of Rosca

Madotus

Ihanan helppoa madotusta Flubenolilla (tabletti). Aina puhutaan, kuinka vaikeaa on tabletin antaminen kissalle... ei kuitenkaan meidän pikkuisilla. Liekö syynä vaan se oikean makuinen valmiste.
by Auringonkukka on behalf of Silver Sunshine

Kurja viikko (by Lea)

_______________ Tämä teksti on poikkeuksellisesti kirjoitettu ihanan mustavalkoisen pikkupossun näkökulmasta. _______________ Vitsi, mulla on ollut tosi kurja viikko. Siis sunnuntaina oksensin muutaman kerran lattialle ja sen jälkeen en saanut hetkenkään rauhaa. Mami kulki hysteerisen näköisenä perässä ja aina kun pikkuisen ääntä päästin se oli haukkana katsomassa mitä teen. Siis, hei jos kokoajan pidetään silmällä niin miten voi tehdä kivoja kiellettyjä juttuja? Kamalin juttu kuitenkin oli vielä edessä kun yhden pienen tiistai-oksennuksen vuoksi jouduin paastolle. Siis paastolle!! Paastot pitäisi kieltää lailla. Mulla oli ihan hillitön nälkä, yritin mamille viestittää asiaa avaamalla puolen tunnin välein ruokakaapin oven ja kolistelemalla raksulaatikkoa kova äänisesti. Ja juoksemalla heikkopäisesti aina keittiöön kun mami meni sinne. Mikään ei kuitenkaan auttanut. Ainoat eväät oli canikur-nimiset rakeet, jotka oli ihan hyvän makuisia ja sitten kermaviili-maitohappo-sekoitus ja vita plus geeli. En saanut oikeaa ruokaa yli vuorokauteen ja Lulunkin syömiset vahdittiin niin tarkkaan, etten päässyt kaverin eväistäkään osille. Keskiviikkona nälkä oli niin hirvittävä, että mamin tullessa töistä kotiin nostin metelikerrointa ja vaadin evästä. Viimeinkin mami tajus, että mulla on oikeasti n ä l k ä ja alkoi keitellä ruokaa. Huusin suoraa huutoa, kun haistoin, että nyt kattilaan laitettiin sei-nimistä kalaa. Yritin vauhdittaa kokkailua pitämällä suurta ääntä koko ajan ja viimein sain eteeni lautasen jossa oli keitettyä riisiä ja seitä, maustettuna canikur-rakeilla. Vitsi kuinka hyvältä se maistuikaan! Jostain syystä mami ei kuitenkaan vaihdellut eväitä niin kuin tavallisesti. Vasta perjantaina jo aika mauttomalta tuntuva riisi-sei-mössö sai uutta potkua, kun mami laittoi siihen aivan taivaallisesta tuoksuvaa purkkiruokaa. Sekin oli laulun paikka, kun haistoin että ihanalta tuoksuva purkki avattiin. Lemmikkiliikkeestä se haki sitä aamutuimaan ihan minua varten. Olin sen kyllä ansainnutkin. Sunnuntaina sain jo nautiskella enemmän purkkiruolla ja seillä, kun riisin osuus pieneni. Riisi ei olekaan mitään kamalaa herkkua kun sitä joutuu syömään monta päivää. Maanantaina sain taas maistella vähän kuivaruokaa sekoitettuna purkkiruokaan ja riisiä oli ihan minimaalisesti. Jee! Riisin jätin kuitenkin mielenosoituksellisesti syömättä sillä raksut ja purkkiruoka on niin paljon parempaa. Nyt reilu viikko jälkeen päin tarjoilu on jo miltei entisellään. Eilen maiskuttelin raksuilla, possun sydämellä ja naudan jauhelihalla. Mami on kuitenkin pienentänyt tuntuvasti kerta-annos määriä. Se sanoo, että olen sellainen pikkupossu joka syö liian paljon kerralla. Siis hei, jos laittaa ruokaa tarjolle sehän täytyy syödä, ihan outoja aivotuksia ihmisillä. Niin kova koulu on kuitenkin takana, että toivon hartaasti ettei enää tarvis koskaan oksennella. Oksentelu ei itsessään haittaa, mutta kriisi tulee jos tarjoilu loppuu ihan tykkänään sen vuoksi .
by Ling on behalf of Lea

Speedy

Speedyn on alkanut "selviämään" muutosta ja kotiutumaan. Rakastaa ruokalu pöydän päällä nukkumista ja eikä ole unohtanut kuinka ihanat emännän jalat voivat olla. Peiton alta aamuisin yrittää saalistaa jalkani. Pentuna Speedy ei kestänyt olla sylissä, eikä malttanut olla paikallaan kun silitettiin. Nykyään Speedy rakastaa huomiota, silityksiä, sylissä oloa. Niin se kissan huomion kipeys herää eloon, tullessa ikää lisää. =) Nytkin Speeduli nukkuu pöydällä iki onnellisena ja masun ollessa täynnä. Aamulla Speedy toi leikkihiirensä naamalleni, oli ilmeisemmin ruoka-aika.
by Heta on behalf of Speedy Gonzalés

Silmävaivaa

Maisalla oikeassa silmässä samentumaa ja on valonarka, joten eläinlääkärillä käytiin. Diagnoosi oli uveitis eli suonikalvon tulehdus. Lääkityksenä silmätipat. Nyt vaan toivotaan, että tipat tehoaa. Maanantaina kontrollikäynti.
by Auringonkukka on behalf of Sound of Music

uimaretkeilijä

voi ei.. istuin tässä koneella ihan normaalisti kissat sylissä. sit rupesin kattoon että onpa nelli innokkaana itteensä pesemässä ja kovin märkä siitä.. hetken päästä sitten kun menin vessaan niin oli koko vessanpöntön ympärys vettä täynnä ja istuin kans kun oli nelli nähtävästi siellä kylpeny. kai elämä sitten käy liian tylsäksi meidän kanssa kun isäntäki nukkuu kaiket yöt. ajattelin asentaa noihin kissoihin kamerat ja sit silleen et se kuva tulee kokoajan ulos tässä koneella, kuitenkin meistä jompikumpi aina istuu tässä, niin tiedettäis ainakin kun ne on pahanteossa taas :) ois kyllä ideaa tässäkin. ihme kyllä että nelli ei ollu itkeny eikä huutanu siellä pöntössä uidessaan lainkaan. kaipa sitä niin hävetti että ihan hissukseen ajatteli sieltä suoriutua pois. aika ovela ketku tuokin neiti. mutta nyt on jo varmaan parempi kun nukkuu isännän vieressä peiton alla, pää näkyvissä ja on kovin tyytyväisen näköinen. ihana kissa.
by eddie on behalf of Nelli