Showing posts created in May 2006, Show all

?

Tänään Killelle tapahtu ihan kummia... Yhtäkkiä kesken unien raahattiin kuljetuskoppaan ja lähettiin ajamaan autolla eläinlääkäriin leikkaukseen. Silmät isolla Kille kurkisteli kopin reijistä ulos. Vaikka Kille tavallisesti onkin semmonen naukuja nii nyt ei kuulunu minkäänlaista ääntä kissasta vaikka ensimmäistä kertaa oltiin kopissa.. Eläinlääkärissäkin jouduttiin kauan oottamaan että päästään sisään. Välillä Killeä vähän pelotti kun siellä oli muitakin eläimiä. Kun parin tunnin oottelun jälkeen päästiin sisään saatiinki vain tietää että Kille onkin tyttö..Koska tytön leikkaukseen menee kauemmin niin ei Killeä voitukaan leikata. Seuraavalle tiistaille siirty sekin homma...
by Mieva^^ on behalf of Kille

Ohi on :)

Keskiviikkona oli mun leikkaukseni ja ihan hyvin operaatio onnistui..heräsin neljän tunnin päästä nukutuksesta, kävelin keittiön puoleenväliin hoiperrellen ja lösähdin makaamaan maahan ja nukahdin..tämä toistui monta kertaa, myös tuli vähän pisuteltua matkan varrella. Vihdoinkin kun pääsin keittiön ohitse pääsin päämäärääni, halusin sängylle nukkumaan. Mutta ei siinä kauaa tullut nukuttua ku äiti laitteli liinoja alleni etten likastaisi lakanoita niin kuka siinä sitten nukkuisi..vihdoinkin kun aloin päästä sekaisuudestani vähän jo eroon niin aloin ihmettelemään mitä mulle on tapahtunut ja lähdin aina äitiä karkuun. Äiti sitten tuli aina hakemaan mua joka paikasta; vessan hyllyn takaa, television takaa, sohvan takaa (piti siirtää ku olin niin pienessä kolossa etten päässyt liikkumaan)..Lopulta äidin sylissä sain makeat unet ja kun en siinä enää halunnut olla niin menin raapimispuun koloon nukkumaan. Illalla äiti lohdutteli mua kalkkunaleikkeillä ja siitä lähtivät viimeiset pelon rippeet äitiä kohtaan..nytten olen jo ihan normaali itteni ja leikin siskonikin kanssa täysin rinnoin :)
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Huh Hellettä

Huomenna lähdetäänkin kohti Tamperetta. Siellä on La kisunäyttely ja sinne mennään Rasan kans. Taas on korvat junamatkan jälkeen kuolassa,kun se niitä nuolee koko matkan..Mutta onneksi tänään on sen suihku päivä..Mulla jo takana päin..Kyllä fööni laittaa sen riiviön hikoilemaan sillä välin me rouvan kanssa laitetaan sei laulamaan..
by annu_32 on behalf of Polaris

Hetki lähestyy...

keskiviikkona sitten menen leikkaukseen...äidillä on koko viikko vapaata niin ehtii hoivata mua..saa nähdä miten sisko reagoi muhun ku nukun elottoman näköisenä leikkauksesta tultuani..jännittää ja pelottaa...
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Uusi päivä ja uusi koti

Nöpö tuli eilen meille. Hyvin se on viihtynyt, eikä emon ikävä ainakaan näy päälle päin. Koko viime yön se nukku mun vieressä niin lähellä et oli vaikea liikkua ettei vaan jyrää kisua alle. Tänään se on jo ollut elämäänsä kovinkin tyytyväinen ja uni ainakin maittaa pitkin päivää:) Saa nähdä maistuuko uni ens yönä yhtä hyvin kuin viime yönä.
by karde on behalf of Nöpö

Mitä ihmettä?

Tämä asia ei koskaan selvinne kissaihmiselle, ja monet omistavat koko elämänsä asian tutkimiselle. Mitä kissan päässä oikein liikkuu? Pienenpieni huvihetki oli eilen, sillä kevätinnostuksen vallassa olin ostanut viikko sitten uudet kengät (ihanat punaiset pistokkaat, muuten jos kiinnostaa ;). Tapani mukaan nämä uudet tassuttimet olivat jääneet eteisen lattialle. Olivat olleet siellä jo viikon verran, lähdin katsomaan mitä Lea oikein sähähti niin raivokkaasti. En löytänyt mitään muuta syytä kuin nämä ferrarinpunaiset kengät, jotka olivat keskellä lattiaa. Neiti Touhukas lähestyi kenkiä varovasti hivuttautuen ensin seinän viertä lähemmäksi ja koskettamalla vienosti tassulla ja hyppäämällä heti koskettamisen jälkeen taakse päin. Aivan kuin pelkäisi että kengät hyökkäävät kimppuun. Pörröhäntäinen petoni testasi kenkien sotaisuutta useaan otteeseen tassulla kokeilemalla. Viiden minuutin kyttäämisen jälkeen kengät todettiin rauhanomaisiksi. Kengät jotka olivat majailleet eteisessä jo viikon...
by Ling on behalf of Lea

Kiima pukkas päälle..

Pari päivää sitten oli ensimmäinen kiiman merkki kun pissasin vessan matolle. Eilen taas pissasin ovimatolle ja huusin yöllä. Nyt tänään alkoi takatassujen tamppaaminen. Sisko on ihan ihmeissään ku mä kokoajan pyörin lattialla ja miu´un..miksi äiti ei leikannut minua ajoissa? miksi? Nyt saan odottaa stressaantuneena leikkauspäivää kun äiti aloittaa huomenna uuden työn eikä tiedä työvuorojaan..voi ei.. Ei taida äiti pahemmin nukkua öisin enää..
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Seinäjoen Näyttelyt

Kävin yhtenä päivänä seinäjoellä kissanäyttelyissä ja valikoima oli suuri,mutta eniten oli Radgoll rotuisia...itse en tuonut kissaani sinne(kun ovat niin pieniä vielä)hyvä näyttely,käyn toistekkin.
by twister on behalf of Vikke

"Vappu-lapsi"

aamupalaksi herkuteltiin Sheballa ja nyt on hyvä sitten nukkua massu pullollaan..meidän vauvelin 2-vuotispäivä..
by HennaEm on behalf of Kasperi