Showing posts created in June 2006, Show all

Mamin juustosotku

Slash: Kerron nyt kaikille: Minun mami on sottapytty. Mami innostuis raastamaan ainakin minun kokoista juustokimpaletta. Ja tietenkin se piti tehdä lattialla(käytti hän sentään lautasjuttua välissä, minusta ihan turha kapistus). Sotkuhan siitä syntyi kun muruja meni matolle. Mutta minäpä olin ihanan, kultainen ja sulonen pieni kissi ja siivosin sotkut. Juustomuruset ovat nyt paremmassa tallessa kuin mamin purkit ja namia oli ;)
by Perhonen on behalf of Slash

Kuminauhapäivä

Muksu: Tänään oli hyvä päivä. Mami oli ostanut itselleen kukkia, tiedä minkä takia moisia kun ei niitä voi edes syödä. Mutta kukkien mukana tuli jotain minkä minä sain: KUMINAUHA!! Sillä voi paukutella ja sitä voi venytellä ja vanutella ja vaikka mitä. Sitä on kiva pureskella ja kantaa ympäriinsä. Huippu keksintö ja se on minun...yksin minun!! Ja parasta on että pääsin nappaamaan sen ilman että minua huomattiin...ainakaan ihan heti :D
by Perhonen on behalf of Stuart (little)

Misun Päivä

Tänään Misu on vaan köllötelly pihalla puitten varjossa Killen kans. Kyllä kelpas rapsutukset molemmille. Meijän kissoilla on semmonen kumma tapa että ku minä tulen jostakin, ja kissat huomaa sen niin heti pitää alkaa pyörimään hiekassa. Sitte juostaan likasina sisälle. Niin meidän Misu tänään teki ja tuli vielä puskemaan:D
by Mieva^^ on behalf of Misu

Killen Päivä

Tänään Kille on köllötelly Misun kans pihalla. Kille on ollu vähän huomionkipeä kun heti jos menee vessaan nii eiköhän kohta Kille ala oven takana vinkumaan.. Sitte pitää koko ajan olla syliin tulossa istumaan. Äskenkin se nukku tuossa pöydällä ja kehräsi hirveästi.. Nyt se lähti käymään pihalla..
by Mieva^^ on behalf of Kille

Yön seikkailu

Slash: Minäpäs olin viime yönä tosi rohkea kissi. Mami oli jättänyt veskin ikkunan auki ja minäpä tiesinkin että sitä kautta pääsee viileälle parvekkeelle kurkkimaan ruusuja ja ohi ajavia autoja. Niinpä minä tyttö kipusin keskellä yötä kun muut nukkuivat parvekkeelle ja vietin mukavan vilpoissa unia nähden yöni. Aamulla vain tuli mutka matkaan. En päässyt enää kiipeämään takaisin ikkunalle kun se on niin korkealla ja ikkunalauta on niin liukas. Piti odotella että mami herää ja alkaa ihmetellä missä minä olen. Ja niin siinä kävi mami kummasteli hetken hereillä oltuaan missä minä olin kun en herätellyt häntä. Ja sitten mami tajusi ikkunan olevan auki ja tuli hakemaan minut parvekkeelta. Kiitin kauniisti naukuen ja puskien. Ja kun mami oli mennyt töihin, kipusin jällen parvekkeelle ja tällä kertaa odottelin että isi pelastaa minut :D
by Perhonen on behalf of Slash

Purrrrmauuu!

Ollaan nyt monta päivää käyty kylässä tuolla alakerrassa, siellä asuu sellainen harmaa pikkuneiti, jolla kuulemma on joku kiima käynnissä, se kurisee ja puskee joka paikka eli siis käyttäytyy mun mielestä todella tyhmästi. Kovasti tykkään sitä kyllä tuijotella ja vähän nuuhkia, mutta jos se tulee liian lähelle niin kyllä sähähdän ja vähän läppään tassulla. Mun naamalle ei hypitä, mä olen sentään vanhempi ja arvoni tunteva neiti :)
by Iipu on behalf of Viivi Tiikeri

Virtsatietulehdus

Voi voi, ilmeisesti neiti on stressannut, kun olin matkoilla ja kehittänyt itselleen pissatulehduksen. Pesukone on pyörinyt ahkeraan pari päivää. Käytiin lääkärissä ja saatiin 5 päivän antibioottikuuri. Toivottavasti pian helpottaa.
by Auringonkukka on behalf of Absolut Angel

Kori? Häh?

Venla: Eilen jäin ihan ypöyksin kotiin.Noo, viihdyin ihan hyvin, leikkien, syöden ja vain makoillen.Ihan illalla Johanna saapui luokseni ja toi jonkun oudon sinivalkoruudullisen häkkelin ja nosti minut siihen.Ensin nuuhkin Johanna nimittämää koria ja lähdin pois.Se haisi tuntemattomalle, ehkä hiukan pahallekkin.Johanna koetti nostaa mut uudestaan siihen, mutta lähdin taas pois.Illalla kun Johanna meni nukkumaan, se vei korinsa omaan huoneeseen ja laittoi tutun tuoksuisen pyyhkeen koriin.Niinpä minä kapusin koriin ja nukuin siellä sikeät unet.Tänä aamuna loikoilin vielä korissa ja leikin Johanna kanssa.Johanna väitti että kori oli mun synttärilahja.Toivottavasti jotain muutakin vielä tulee....
by CuteCat on behalf of Venla

Oon pipi :(

Kävin perjantaina sitten lääkärissä ja mulla on virtsatientulehdus (äiti on ihmetellykin kui pissailen ihan outoihin paikkoihin) ja ku on ollu joku pikku naarmu jalassa oon alkanut hysteerisesti sitä nuolemaan ja saanut aika pahaa jälkeä aikaan. Nytten sitten on kymmenen päivän lääkekuuri ja rasvaa jalkaan..kaiken lisäksi joudun pitämään kauluria etten nuolisi haavaa..olin kyllä ihmeissäni ku mut jouduttiin nukuttamaan tutkimusten ajaksi että ku heräsin niin oli tollanen ihmeellinen juttu päässä..Mutta olen ihmeen hyvin silti tottunut siihen :) ja äiti on onnellinen ku pissaongelma on selvitetty..toivottavasti vaan selviän lääkekuurista ku on maha vähän kuralle mennyt niistä..pitää vain yrittää kestää kunnolla loppuun asti :)
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Myy + "taideteokset"

Myy tos vieres nukkuu ku lisäilen kuvia tänne... oikeen hyvä paikka näyttää noi mun piirrustukset olevan :)
by Blackcat on behalf of Myy

10.6.2006

Juu kesä tuli jälleen ihanaa........:):)tehään varmasti Viivin kaa jotain kivaa:):) toivottavasti meijän lähistön kissat ei kiusaa meitä koska se ei oo yhtään hauskaa..kesällä pitää ottaa rennosti..eikä me haluta tapella!:):) juu se raapimapuuhun ois kiva niinku Viivi jo sanoikin..ehkäpä jouluna ois mahdollisuus saadakkin se:):)
by kissafani94 on behalf of Wilma

10.6.2006

Juu...kesä tuli..me ollaan leikitty Wilman kaa kaikkee kivaa..Wilmallahan on nimipäivä ihan kohta 26.6 ihan oikean kissakalenterin mukaan:):)mulla oli kevät/talvella nimipäivä muistaakseni.Mami varmaan ostaa jotain nimipäivä lahjaa Wilmalle..ostaa se varmaan meille jotain pientä yhteiseksikin.Ois kiva saada raapimapuu mutta Mamilla ei oo rahaa ostaa sitä..mutta kai se sitten ehkäpä joululahjaks ostaa pitää toivoo ainakin sitä:):)
by kissafani94 on behalf of viivi

Sulon kesäharrastuksia

Sulo ja Elmo saivat Hyvinkään näyttelystä uuden kiipeilypuun joka sijoitettiin lasitetulle parvekkeellemme. Kiipeilypuu riittää justiinsa, että Sulo istuen voi tiirailla lintuja ym. mukavaa kurkottelematta. Kun olen pihalla Elmon kanssa (en viitsi ulkoiluttaa molempia yhtä aikaa, kun toinen menee itään, toinen länteen) Sulo liimaa tassut ja nenän parvekelasii ja tuijottaa syyttävästi. Mutta pääseehän se Sulo pihallekin. Uusin leikki on kepinheitto. Keppi pitää heittää mahdollisimman kauas (flexin kantomatkan päähän kuitenkin...) ja Sulo juoksee saaliin perässä tuhatta ja sataa. Harmi vaan se ei osaa noutaa, vaan sitten saapi itse juosta hakemaan kepin ja heittää uudestaan.
by MariaHe on behalf of Amor