Showing posts created in July 2006, Show all

Töyhtö muutti kotiin

Tänään Töyhtö muutti kotiin; kolme viikkoa aikaisemmin kuin oli ollut tarkoitus. Aina ei asiat mene kuin on tarkoitus. Tyytyväiseltä tuo kuitenkin vaikuttaa. Ei ole itkenyt emän perään ja ruokakin jo kelpasi. Emännälle sopi myös jo kehrätä ja tulla viereen nukkumaan.
by Mocha on behalf of Töyhtö

19.7.2006

Korjaan..mulla siis Wilmalla on nimipäivä 16.6 kissakalenterin mukaan omistajamme vain muisti väärin että se onkin 26.6.16.6 pitäis olla sen oikea nimipäivä...ei muuta moido! ps:ollaan tehty Viivin kaa vaikka mitä!!:):)=)=)
by kissafani94 on behalf of Wilma

19.7.2006

Juu siis ne Wilman nimipäivät olikin 16.6:):)..ei 26.6...pikku virje vaan...ok ei muuta aattelin vaan kans kertoo moido!! pps:Juu ollaan tehty vaikka mitä:):)=)=)
by kissafani94 on behalf of viivi

moi

tänään mussukka oli koko päivän poissa kotoa,mutta illalla ilmaantui syömään kotio ja kattomaan ystäviään<3 :)
by mussukka- on behalf of mussukka

PENTUJA!

Tuiskulle ja Röllille odotetaan pentuja elokuun loppupuolella. Katso lisää kotisivuilta http://www.mustaterrieri.com/TAJOMER/
by Welmuz on behalf of Avarönn

moimoi

Tänään todella sateinen päivä ja mussukka koko aamun ulkonahypellyt.kerran syömässä kävi ja katsomassa kaniani hupsua:) myös gerbiilini viiru kiinnosti mussukkaa:)
by mussukka- on behalf of mussukka

pudotus..

Kaunis neitokaisemme seikkaillessaan silmän vältettyä ikkunalaudalla pihan puolella tipahti sitte maahan..kolmannessa kerroksessa majaillaan. Jalkaa vähän aristaa ja eläinlääkäri sanoi että odottaa yön yli, josko jalka olisi vain tärähtänyt. Toivotaan niin. Huomenna sitten lekurille jos vaiva pahana jatkuu..itsellä tuntuu pahalta kyllä mutta tyttö muuten kyllä pirteä.
by HennaEm on behalf of Iines

Taas mä tein sen.........

Taas sitten eilen äidin iloksi pissailin eteiseen..äiti sai kauhean raivokohtauksen vaikkei saisi..piti sitten parit kengätkin pestä ku oli vähän valunut sinne asti..äiti laittoi nyt greipin makua lattiaan niin jos se helppais..miks teen sitä? oon ollut nyt monta päivää pissaamati ja nyt taas aloin..äiti alkaa epäilee onkohan pissatulehdus vai joku pakkomielle tai merkkaamishalu..?
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Vieläkin on pipi olo :(

Kävin eilen taas lääkärissä ku äiti epäili ettei tulehdus ole vielä parantunut..oon vähän pissaillut äidin iloksi eteiseen ja vessan lattialle..lääkäri ei saanut otettua näytettä mutta sain silti uuden lääkekuurin ja kipupiikin. Toivottavasti nytten jo menisi ohitse ettei tarttisi enää mennä pelon valtaamana lääkäriin, kauhea paikka..Äiti ei vielä aloittanut lääkekuuria, saan rentoutua vielä tämän viikonlopun ja sitten alkaa rankka kuuri..toivottavasti omaksi ja äidin iloksi lopettaisin pissaamisen..
by LilliNuppu on behalf of Lilli

Synttärit!

Tänään Killellä oli snttärit ja sen kunniaksi Misu ja itse päivänsankari saivat katkarapuja. Ja kyllä ne oli hyviä. Ainakin Misun mielestä. Kille sai niitä ensimmäistä kertaa. Misu on saanut niitä ennenkin. Kivat oli synttärit. Kaikki onnitteli ja silitteli.
by Mieva^^ on behalf of Kille