Showing posts created in September 2006, Show all

Perhe kasvaa

Perheemme kasvoi taas yhden suloisen kehrääjän verran :) Ajattelin, että jos kolme meneen näin sujuvasti, niin kyllä menee neljäkin. Ja aavistus oli aivan oikea. Vähän vielä totuttelua, mutta lauma tulee aina vaan paremmin juttuun keskenään.
by Auringonkukka on behalf of Georgina Tatjana

Ihanaa, viikonloppu!

Kuulinpa mamin ja papin puhuvan että nyt on viikonloppu ja sehän tietää sitä, että he ovat PAAAAALJON enemmän kotona nyt:) Juuri äsken katseltiin uutisia, miten tylsää:( Minä kävin puskemassa papin jalkaa ja nuolemassa mamin varpaita, tosi kivaa:) Nyt vietetäänkin oikein mukava viikonloppu ja sitä toivotamme myös kaikille kissoille ja heidän onnellisille omistajilleen täällä Galleriassa!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Zorron kertomus!

Miauu! moikka mitäs kuuluu olen oppinut kuperkeikan hauskaa oppia jotain mut nyt täytyy mennä kaikile tytöille suukot ja kehräykset!!
by alexandra on behalf of Zorro

Tylsää, niin tylsää :(

No tässä on nyt pari päivää mennyt jokseenkin "ihmisiksi", eli en ole tassun päälläkään enää koskenut noihin marsu-tyttöihin, mokomatkin rääpäleet, ajattelen minä niistä ! Syövätkin monta kertaa enemmän kun minä !! Partsillakaan ei enää huvita olla niin paljon, joten aika paljon tulee löhöttyä, kun ei kerran muutakaan tekemistä ja hupia ole. Teille toisille kissoille vähän parempia mielialoja !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Lääkärissä

Tänään oli Keeran vahvistusrokotuksen aika. Lääkäriin piti päästä myös kahdesta muusta syystä. Keeralla oli nimittäin oikea epäonnenviikonloppu. Ensin neiti putosi kiipeillessään ja loukkasi tassunsa. Hetken aikaa Keera ontui, mutta tunnin päästä hän jo juoksenteli Niilan kanssa pitkin sohvia. Illalla Keera hyppäsi alas hyllyltä ja alkoi ontua uudestaan. Tutkin jalan uudestaan, mutta murtumaa siinä ei ollut. Pian mussukkani olikin taas voimissaan. Seuraavana aamuna edessä oli uusi järkytys. Keeran toinen silmä oli kammottavan näköinen. Vilkkuluomi peitti silmää, vaikka silmäluomi oli auki, iho punoitti ja oli turvonnut ja silmä vuosi. Säikähdin hirvittävästi, eikä itkua voinut pidätellä. Niila toimi ihailtavasti! Huolehtiva isosisko ei päästänyt Keeraa pois sängystä, vaan puski hänet pois reunoilta. Niila myös pesi Keeraa huolellisesti ja se oli liikuttavaa. Putsasin Keeran silmää keitetyllä vedellä ja annoimme kaverini kanssa puolikkaan Kortisoni-tabletin veteen sekoitettua ruiskulla suuhun, vaikka neiti vastaan pistikin. Aika pian silmä aukesikin kunnolla ja turvotus katosi. Soitin vielä eläinpäivystykseen ja siellä neuvottiin odottamaan huomiseen, ellei tilanne pahene. Silmä alkoi näyttää paremmalta ja kissa oli taas ennallaan. Tänään olimme siis lääkärissä rokotusta saamassa ja samalla lääkäri katsoi kaiken muunkin. Tassu tulee kuntoon, sitä pitää tarkkailla, mutta mistään vakavasta ei ole kysymys. Silmässä on tulehdus, joka on saanut alkunsa varmaankin roskasta tms. Silmätippoja on laitettava viikon ajan kahdesti päivässä. Muuten Keera on hyvässä kunnossa ja kaikki on ok. Kun tulimme kotiin, sain taas olla ylpeä Niilasta. Keera meni rokotuksesta uupuneena nukkumaan sohvalle ja Niila meni siihen viereen. Niila pesi Keeraa ja katsoi aina välillä minua. Tämähän on ihan normaalia, mutta Keera on ollut meillä vasta 4 viikkoa ja tutustuminen on ollut varovaista ja välillä Niila komentaa Keeraa kovastikin. Siksi on niin ihanaa huomata, että Niila kaikesta huolimatta välittää ja huolehtii Keerasta kuin siskostaan. Molemmat on niin ihania ja rakkaita!!!
by Saia on behalf of Halla Heidrun

Tylsä tiistai-ilta!

Täällä menen edestakaisin rappuja alas ja ylös. Ei mitään mukavaa tekemistä:( Mami kirjoittaa netillä ja papi katsoo jotain oooikein tylsää filmiä. Eikö noilla ihmisillä ole mitään mukavampaa tekemistä. Taidan lähteä nukkumaan. Uniset miiaauuut kaikki kissat täällä galleriassa.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Oooh, maanantai!

Aamulla nousin mamin kanssa ja lähdin alakertaan katselemaan, josko siellä ois jotain mukavaa tekemistä. Hyppäsinpä tiskipöydälle ja suuntasin katseeni taas kuivakukkiin, joita on niin mukava käydä vähän pelmuuttamassa ja maistelemassa. Papi alkoi "sähisemään" ja mami nosti kylmästi minut lattialle sieltä. Mikä noita ihmisiä vaivaa:( Oikeita ilon pilaajia.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Iso kissa

Eilen näin itteänikin isomman kissan. Se kävi moikkaamassa meitä meidän pikku pihalla. Mami vaan oli ilkeä eikä päästänyt meitä ulos. Meistähän olisi voinut tulla hyvätkin kaverukset. Mutta mami halusi ensin selvittää kuinka kiltti se kissakaveri on ennen kuin me päästään sitä moikkaamaan. Sanoi että niin isoa tappelukaveria ei ainakaan meille halua. Siinä olisi kuulemma jäänyt jo mamikin kakkoseksi.
by Perhonen on behalf of Stuart (little)

Poikaystävä ehdokas

Muksukin jo kertoi isosta kollista joka meidän pihalla kävi. Minä sitä vähän kattelin sillä silmällä. Lieneekö sellaisesta jellonasta miun kesyttäjäksi ;)
by Perhonen on behalf of Slash

Jatkoa eiliseen ! :)

Heippa kamut ! Pakko kirjoittaa ja kertoa että tänäänkin sain nuo marsut ja mamin kuohduksiin !! Ei tässä nyt moitteista ja tukkapöllyistä välitetä, kun olen näin mukavan "harrastuksen" löytänyt, hihi :) Täytyyhän nyt meillä kissoillakin jotain hauskaa ja ajankulua olla ja mikäs sen mukavampaa, kun kiusata pienempiä. Nyt makoilen tässä tietsikan vieressä olevassa sängyssä ja ai niin , kirjoitan ja mami vähän auttaa tietenkin. Hyvät illat jatkot vaan kaikille kissoille ja kissojen omistajille ja voikaahan hyvin !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Zorron kuperkeikka

Zorro oppi tänään kuperkeikan nyt sitten harjotellaan kierimistä ja hyvin sujuu! t:Zorro ja Alexandra
by alexandra on behalf of Zorro

Elvis kiusallisella päällä !

Heipskukkuu kaikki kissat ! Ja nytpä kirjoitan ihan itse ja kerron mitä tänään tein :) Kiusasin juuri hiljattain meidän kahta marsutyttöä, Wilmaa ja Mimmiä ja voi että mikä mahtava fiilis :)) Oli mukava katsoa, miten ne juoksi pitkin häkkiä kun ensin aikani niitä toljotin ja sitten, sitten minä hyppäsin koko painollani niiden häkin päälle, hih hih ! Niin ja mitäs minun paino olisi, siinä 6-7 kiloa. Noh, kyllä marsut oli vähän kauhuissaan :( Kuten sanotaan, kaikki kiva loppuu aikanaan, niin tämäkin mukava leikki siihen kun tuo mami tuli ja komensi minua aika äkäisesti :( Sanoi että " Elvis, heti pois sieltä häkin päältä" !! Mitähän nyt keksisin loppuillaksi, hmmm, tylsää, kun ei saa tehdä mitä haluaa, aina nuo ihmiset määrää kaiken ! Toivotan teille kaikille kissoille mukavampaa illan jatkoa !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Lady ja sen "pömpeli":)

Huomenta kaikki onnelliset kissanomistajat! Kaunis sunnuntaiaamu. Lady nukkuu vielä niin suloista unta tuossa vierahuoneen matolla "pömpelinsä" edessä:) Sen ostimme eilen ilahduttaaksemme pikkuneitiä. Ei kuulunut minkäänlaisia riemunkiljahduksia:( Kyllä kissat on ihmeellisiä. Mutta sitten illalla, istui kommeesti "pömpelin" katolla, kyllä niistä kaverit tulee. Nyt varmaan moni miettii, mikä ihmeen "pömpeli":) Se on semmonen kissoille tarkoitettu mökki kaikilla mukavuuksilla. Kyllä te tiedätte. Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille Ladyn kanssa toivotamme täältä Ruotsin maalta.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Jackien kuulumisia

Ongelmamme oli viime viikkoina Jackie-neitimme, joka otti tavakseen pissailla sohville ja vähän muuallekin... Ajattelimme neidin protestoivan sitä, että käyn pitkän sairasloman (11 viikkoa olin täysin kotona) jälleen töissä. Viime perjantaina sain puolivahingossa pissanäytteen ja vein sen eläinlääkärille. Näytteestä ilmeni, että Jackiellä on mojova virtsatietulehdus. Jackie sai ensimmäisen antibioottipiikin välittömästi ja seuraavan haemme huomenna, maanantaina. Hyvä että syy löytyi! Tämä on ilmeisesti ollut myös syynä tuolle pissailulle. Itsestäni tuntui niin pahalle, että olimme odottaneet näin pitkään ja toisella on ollut takuulla todella kurja olo. ANTEEKSI JACKIE!!! Perjantain jälkeen ei ole ilmestynyt enää ainuttakaan lätäkköä sohville tai matoille. Siis ainakin vielä näyttäisi kaiken loppuneen tuohon piikkiin. Katsotaan pysyykö jatkossakin paikat siisteinä. Muuten kissamme voivat hyvin :))
by katri-johanna on behalf of Aquavite Fee

Nukkumatti Elvis :)

Kuten aina, Elvis rakastaa nukkumista ja parvekkeella olemista ! Mutta nyt tänään vaikka on kaunis ilma ja lämmin parvekeella, kisulainen vain loikoilee sänkymme päällä ja NUKKUU ! Siitä huolimatta vaika se on aivan varmasti nukkunut koko yön mamin sängyssä. Elviksen kanssa täältä toivotetaan kaikille kissoille ja kissojen ystäville hyvää, mukavaa lauantaipäivää !
by Helena on behalf of Elvis Findus