Showing posts created in October 2006, Show all

30.10.2006

Juuh se syksy tuli vilahtaen xDxD..luntakin on jo vähäsen...On välillä kiva olla ulkona ja pyydystellä lumihiutaleita <3<3 Viivin kaa on hauskaa leikkiä hehhehehhe<3<3 Ei muuta moido!! :):)
by kissafani94 on behalf of Wilma

30.10.2006

Juuh syksykin tuli että vilahti xDxD..Luntakin on jo sadellut ..Ei oikeen kamalasti tykätä olla talvella ulkona (ainakaan viime vuonna ei siskon Wilman kaa oikeen tykätty) Mut ei täs muuta hyvää syksynloppua kaikille!! <3<3 :):)
by kissafani94 on behalf of viivi

Tervehdys!

Nyt oli jo ehkä aikakin kirjoitella minunkin päiväkirjaan. Eli siis olen heinäkuussa 2006 syntynyt kissanpoika ja Viiru nimeltäni. Esittelyssä on varmaankin enempi tuo äiskä kirjoitellut minusta. Ollaan totuteltu valjaisiin vaikka en niistä hirveänä tykkää, mutta kun tuo äiskä pakottaa... en tosin ymmärrä että mikä järki siinä on, ehkä pääsen johonkin jos oon oikein kiltisti sitten... Leikki hiiret on mun suosikkeja ja sitten myös tuo kiipeilypuun narulelu. Tänään en viitsinyt edes uskaltautua parvekkeellekkaan kun oli niin kamala ilma. Muuten kyllä sujahdan parvekkeelle katseleen ja tutkiskelemaan. Jeri koiraa on kiva kiusata. Sillä kun on sellainen pitkä turkki ja kuono (äiskä sanonut että joku collie se on... ei sano mulle mitään...). Jees mutta eiköhän siinä ollut kaikki tällä kertaa. Joskus toiste sitten lisää. :) -Viiru-
by Aali84 on behalf of Viiru

Lauluharjoituksia:)

Lähes koko viikon minulla on ollut menossa kovat lauluharjoitukset:D Mami kylläkin kutsuu sitä mouruamiseksi, ja rumaksi semmoseksi. Mikä loukkaus:( Kaikkein mukavinta niitä on sitten pitää keskellä yötä, kun talo on hiljainen ja kaikki nukkuu. Vaan kohta alkaa sängystä kuulumaan vihaiset kääntyilyt ja sihahtelut, "nyt Lady hiljaa"!! Hihi, mami ja bapi tulee vihaiseksi. Miksiköhän? Onko teilla muilla kissoilla näin mukavia harrastuksia? Mutta suoraan sanoen kyllä minuakin jo vähän väsyttää, kun ei voi nukkua. Mutta minkäs teet kun laulattaa:) MIIIAAAUUUUH!!!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Vointi hyvä :)

Nyt kerron vain lyhyesti ja ytimekkäästi, että selvisin kun selvisinkin siitä kamalasta virtsakivi-tulehdusvaivasta ! Mutta kyllä siihen minultakin paljon sisua vaadittiin ja aika hyvin otin ne hirvittävän makuiset antibiootit. Pidättehän nyt jokainen tassuja minulle, että pysyn terveenä !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Huhhuh, mikä viikonloppu!

Nyt olen aivan poikki! minulla oli todella tylsä viikonloppu. Torstaina tänne yhtäkkiä tulla tupsahti Sanna Arampoikansa kanssa, joka on 6 vuotias. Ja minä en tykkää yhtään vieraista, varsinkaan lapsista:( Ne ovat kovaäänisiä ja kulkevat aivan liian lujaa. Minua pelottaa niin että turkki on nousta ihan pystyyn. Melkein koko viikonlopun sain viettää mamin ja papin sängyn alla, tosi kurjaa. No tänään ilokseni kuulin, että nyt ne lähtivät ja iloisena häntä pystyssä tulin mamin luo, vaan mitä teki mami:( Sanoi että olin taas käyttäytynyt ihan typerästi.Mitä te muut tykkäätte? Onko minulla kohtalotovereita täällä? Minusta vain parasta on olla ihan mamin ja papin kanssa kolmestaan. En minä tarvitse ketään muita. Ei kai siinä mitään pahaa voi olla?
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Sanoin ruman sanan

Maukusin kun mami nukkuin ja päätin myöhemmin, että sanoin ruman sanan. Ilman kenenkään nuhtelua ilmiannoin itseni ja nuolin saippuaa. Mami kun on sanonut, että tuhmia puhuvan suu pestään saippualla.
by Perhonen on behalf of Slash

En ymmärrä aina noita ihmisiä!

Taas se tapahtui! Aamulla yritin olla oikein kiltti ja antaa taas mamille hellä herätys, vaan vihaisesti vain kääntyi sängyssään ja sihahti "hiljaa Lady:( MINULLE!!Siitäpäs pötkin taas vierashuoneen sängyn alle, enkä kiusallakaan tullut pois sieltä ennenkuin mami kurkkasi huolestuneena nukkumalaatikkooni. Minä kylläkin sihahdin ja irvistin mamille:( Tulla nyt häiritsemään kesken kauneusunieni. Mami kyllä kysyi, että eikö voitaisi olla kavereita taas. Mitäs te muut tykkäätte? Täytyy kyllä ihan miettiä asiaa, hmmm.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Räpsy missing :-(

Räpsy-Repe lähti omille teilleen kesällä 2006, eikä vauhdikkaasta miisusta ole sen jälkeen näkynyt kantasuoniakaan. Toivo elää, ettei Räpsyä tarvitsisi siirtää In Memoriam -osastolle, mutta ei viiden kuukauden reissun jälkeen enää järin hyvältä näytä... *sniif*
by Moekoe on behalf of Räpsy-Repe

Olen niin surullinen:(

Kuulin ikävän uutisen. Kamuni Elvis on sairas ja oli peräti yhden yönkin ollut eläinsairaalassa. Nyt hän on kotona, se on hyvä juttu. Nyt pidetään kaikki tassuja Elvikselle, että hän oikein pian paranee. Turkinpehmeät halaukset Elvikselle.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Virtsavaivoja :(

Ei ole mukavaa kerrottavaa, sairastuin jälleen, sain virtsakivet ja tulehduksen :( Jouduin eilen eläinklinikalle, siellä minut nukutettiin ja virtsatiehyet huuhdeltiin ja jouduin olemaan siellä yön yli, koska minulle laitettiin katetri. Tänään iltapäivällä pääsin kotiin. Kivaa, mutta se ei ole kivaa kun koko ajan pissattaa ja sitten kun menen hietalaatikolle, ei tule paljon kerralla. Pidättehän nyt kaikki minulle peukkuja että parantuisin pian !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Plääh noita ihmisiä:(

Tänä aamuna ajattelin olla oiiikein kiltti ja antaa mamille herttainen herätys. Hiivin hänen sänkynsä viereen ja miukaisin kauneimmalla äänelläni, että aika herätä. Voi kauhistus, mami suuttui ja sanoi että huis hiiteen siitä, nyt nukutaan:(( Enhän minä tiennyt että nyt on sunnuntai ja mamin vapaapäivä. Joka aamuhan justiin siinä vähän ennen kuutta on kuulunut karmea ääni herätyskellossa ja samassa mami on pompannut ylös sängystä. Loukkaannuin kyllä niin kovasti, että hipsin sängyn alle ja sielläpä taidan olla koko päivän:(
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Wauu, uudet hiekat !

Tänään sunnuntain kunniaksi kai sain uuden hiekan käymälääni :) Ja niin nopeesti kun se hiekka siinä on ja hietalaatikko paikoillaan, minä poika menen sinne ja väännän kunnon tortut ! :) Tämä tapahtuu siis lähes joka kerta!! Onko teillä muilla lajitovereillani sama tapa ?? No joo, mami on kuulemma työviikonlopun jälkeen niin väsynyt, ettei jaksa minun kanssa enempää kirjoittaa, joten ei muuta kuin hyvää sunnuntain jatkoa kaikille kissoille ja omistajilleen !
by Helena on behalf of Elvis Findus