Showing posts created in December 2006, Show all

Onnellista Uutta Vuotta !

Elviksen kanssa täältä Ruotsista, Gävlen kaupungista toivotetaan kaikille kissoille ja kissojen omistajille ympäri maapallon, erittäin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007 ! :)
by Helena on behalf of Elvis Findus

Hyvää uutta vuotta!

Oikein hyvää ja onnellista Uutta Vuotta kaikille kissoille ja kissojen ystäville ja omistajille toivotamme Ladyn kanssa täältä Ruotsista Gävlen kaupungista!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Turkinpoistossa:(

Nyt en ole halunnut kirjoitella pitkään aikaan täällä ja arvaattekos miksi? Minulla on ollut niin pahoja takkuja turkissa että jo tassun nostokin on tehnyt kipeää. Vaan nyt ne on poissa takut. Viime torstaina mami ja papi vei minut eläinlääkärille ja siellä oli kyllä aivan kamalaa:( Yritin kyllä näytellä urheaa kissaa puoli tuntia vaan sitten suutuin, sähisin ja irvistelin kaikille, yritin purrakin. Silloin huoneeseeen tuli SUURI mies ja pisti minua neulalla:( Siihen nukahdin ja kun heräsin olin menettänyt puolet turkistani. Voi kauhistus miltä näytinkään ja koko illan olo aivan kaamea, en meinannut pysyä tassuillani ja väsytti. Kuulin kun mami sanoi,että Lady on nyt saanut joululahjan. Minkä lahjan??? Olen kuullut, että jotkut saavat turkkeja lahjaksi vaan minulta vietiin se pois...Vai saankohan vielä jotain kivaa:) Jännä katsoa.
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Miau!

Heippa taas kaikille. Miiko voi hyvin, turkki kasvaa ja ruoka maistuu:) Painoa pojalla on 5,3 kg, kiitos penturuokien...ei sen enää tarvisi "kasvaa"...! Ulkoilla Pikku-Ukko tykkää, vaikka vähän huonommallakin ilmalla. Vetää Iitan kanssa sohvarallia ihan täysillä ja välillä sitten taas halutaan sylittelyä ja ollaan niin rauhallisia. Miikon vaan on niin ihana, oma pusipusi kissa:)
by raggari90 on behalf of Ami Fidèle

Kurrrnau!

Heippa vaan. Iita viettää kotiäidin elämää. Pennut syntyivät lokakuun puolessa välissä ja ovat nyt reilu kuusi viikkoisia. Iita on hyvä äiti ja hoitanut vauvojaan hyvin, vaikka jouduinkin vähän auttamaan ekat kolme viikkoa ruokinnassa, maitoa kun ei tullut. Nyt pennut voivat paksusti ja ovat niin pirteitä ja iloisia. Ja niin suloisia. Onneksi on vielä kuusi viikkoa jäljellä, sitten nekin muuttavat uusiin koteihinsa, ikävä niitä tulee. Pentuja on viisi ja ne tullaan rekisteröimään Rag'n'Rollin kasvattajanimelle. Kasvattajan sivut www.kolumbus.fi/ragnroll .
by raggari90 on behalf of Chiquitita