Showing posts created in January 2007, Show all

Noniin

Sain laitettua tänne vähän nuita kissojen kuvia,Kiila uudempia kuvia ja myöskin Nitasta,joka on meillä ollutkin jo hyvän aikaa :)
by kniffe on behalf of Nikita aka Nita

Vauvoja !

Onnellisen odotuksen jälkeen Blanca pyöräytti neljä palleroa kasvattajan luona ! Hinku on kova vauvoja katsomaan. Pennuista tulee varmasti superihania vanhempiensa tassun jäljissä. Iskä EC Villaroyal King Creole ~ Rommi on varmasti yhtä ylpeä, kuin me muutkin :)
by Auringonkukka on behalf of Silver Sunshine

Kuulumisia

Tänään lähti kolme pentua maailmalle, eka lähti jo aiemmin viikolla. Onneksi yksi pentu jää vielä pariksi viikoksi ikävää lievittämään. Mutta jokainen niistä sai aivan ihanan kodin:) Ja Iita-mamma ei ole enää sijoituksessa, nyt se on ikioma<3
by raggari90 on behalf of Chiquitita

Joulu on poissa!

Eilen olin mamin hupulaisena kun pakattiin joulu pois. Se oli mukavaa niin kauan kunnes kuusi vietiin pois:( Tykkään kuusesta, maata sen alla ja loikoilla kynttilöiden lämmössä:) Eilen illalla olin tosi surullinen ja murjotin vierashuoneen sängyn alla. Mami kertoi, että tulee uusi joulu taas, jo tänä vuonna! JIPPIII!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Filmattavana&#9829;&#9829;&#9829;

Olin Iiriksen kanssa leikkimässä ja sitten filmasin ;) Oli kivaa, paitsi Iiris raapaisi miuta..;) ei se haitannu muute mut vuosi vähän verta :) mut Iiris näytti niin syylliseltä ja ihanalta, en edes komentanut <33
by Domin0 on behalf of Irish Cream

Sterilaatio

Tyttö leikattiin jatkuvien virtsatietulehdusten vuoksi, joten äitiä neidistä ei nyt sitten tule koskaan :( Toivoa vaan voi, että tällä saataisiin tulehdukset kuriin, kun hormonitoiminta alkaa tasoittua. Lääkäri määräsi meille viimeksi myös Triptyl-kuurin, mutta katson ensin, jos leikkaamisesta olisikin apua. Tassut ristissä odotamme !
by Auringonkukka on behalf of Absolut Angel

Ei sitten kinkkua herunnut *argh*

Joo joulu meni ja uusi vuosi tuli. Joulusta mä tykkäsin kovasti, vaikken perkule kinkkua saanutkaan, vaikka kuinka vinguin! Jouluna oltiin mun likkakaveri Ellin luona ja siellä oli hirmu hauskaa. Ulkona en tosin päässy käymään ku pari kertaa ja se harmitti. Oli siellä kyllä paljo mielenkiintosempaa ku täällä kotona. Sai leikkiä Ellin kans ja peräti se huoli pari kertaa mut viereensä nukkumaankin =D Raahattiin mut yks päivä yhen Rollen luo, se on sellanen musta koira. Se on ihan jees, ei me paljo toisista välitetä. Nukuttiin vaan, ku porukat oli jossain joulujameissa, vai miksi ne niitä kutsukaan. Matkustaminen sinne ja takas kotiin ei ollu mitenkään mielekästä, pelotti tosi paljon olla rekan kyydissä, vaikka yritin kovasti esittää kovaa poikaa. Uusivuosi tais olla se, ku koko illan ja osan yötä kuulu hirveetä pamahtelua ja pauketta ulkoa. Äipän kans katottiinki ikkunasta ku jotain värivaloja lensi taivaalla. Hurjan näköstä ja vielä hurjemman kuulosta. Se ei kuitenkaan mua pelottanut.. oikeesti. Kotona on välillä aika tylsää. Illalla, ku äippä alkaa valmistautuu nukkumaan, on kiva alkaa vähän riehuu ja mekastaa. Verhot on kiva repii alas, siitä ei äippä tykkää yhtään. Se alkaa huutaa mulle, mut ei meitsi välitä, juoksen vaan karkuu sitä. Hihih.. oon mä kyllä välillä aika veitikka! Pakkohan sitä välillä on jotain repäisevää keksiä, vai mitä?! ;)
by Myra on behalf of Ville