Showing posts created in March 2007, Show all

Minni ja tulevat pikkukakkoset...

Onpa jännittävää odottaa,kun on parin viikon sisällä Minnin synnytys edessä! Jännittää aika lailla kun koskaan ennen en ole ollut eläimen synnytyksessä mukana,mutta kyllä kaikki menee hyvin kun ei liikaa rupee häseltämää siinä sivussa.
by Hansu_ on behalf of Minni

Tenavat

Aivan ihania mukeloita Blancalla. Niin reippaita ja nättejä. Ja kyllä sieltä yksi erottuu yli muiden, joten tämä kaunokainen lähtee "mummon" luo kotiin :) Reilu pari viikkoa ja sitten saan kisut kotiin. En malttaisi odottaa. Kova ikävä jo, vaikka olen käynyt säännöllisesti tervehtimässä. Blanca näytti paljon paremmalta kuin aikaisemmin. Turkki on hyvässä kunnossa ja on taas alkanut saada painoakin takaisin. Masu on ollut kunnossa. Jipii !
by Auringonkukka on behalf of Silver Sunshine

Minnillä maha vaan pyöristyy <3

Minni on nyt odottanut reilun kuukauden pentuja ja laskettuun aikaan olisi vajaa kuukausi ... Kuvia voitte käydä katsomassa odottavasta mammasta osoitteessa : http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Hansu_&album_id=1353570
by Hansu_ on behalf of Minni

Halikossa

Oli taas ajeltava Halikkoon, kun ei sieltä voi pysyä pois :)Blancalla oli ollut joku vatsapöpö, joka oli saatu hoidettua antibiootein. Vauvat oli kovasti kasvaneet, kova ralli oli vauvahuoneessa päällä. Pikku-äipällä riittää paimentamista.
by Auringonkukka on behalf of Silver Sunshine

Minni kantavaisena

Kyllä se Minni nyt odottaa vahvasti pentuja ... Lihonnut on aika lailla ja on nisätki tullu esille paremmin <3 ... Laskettu aika ois sitte huhtikuun puolivälissä :)
by Hansu_ on behalf of Minni