Showing posts created in May 2007, Show all

Pekan syntymäpäivä.

Pekka täyttää tänään 5 vuotta.:) On se jo iso poika, vähän nuista parin vuoden takaisista kuvista kasvanu. Uusia kuvia saattaa piakkoin tulla..Täällä nyt herkkuja odotellaan, kuhan kauppareissulta isä tuo.:D Pekalle vain parasta ja kalleinta juhlapäivänä.:)
by manttu on behalf of Pekka

Kissojen kuulumisia

Milla vietti 25. päivä 6-vuotis syntymäpäiviään kermavaahdon ja katkarapujen kera. Yhteiselo enää kahden kaverin kanssa on lähtenyt sujumaan mainiosti, vaikka Millan luonne pikkuisen muuttuikin Minni siskon menehdyttyä pitkän sairastelun jälkeen. Milla kasvatti Minnin lähellään lähes koko tähän astisen elmänsä ajan, ja oli aina valmiina puolustamaan pikkusiskoaan. Saipahan omistajakin tuntea Millan vihat nahoissaan kun Minnin sairastelut alkoivat pahentua ja Minni sylissä valitteli tuskiaan, Milla kun luuli että siskolle tehdään jotain pahaa. Kun Minnin viimeiset päivät koittivat oli se raskasta aikaa myös Millalle, joka hätääntyi kun näki miten huonossa kunnossa toinen on. Päivien ajan Milla siskoaan etsi ja kyseli, mutta tottui pian hoitamaan kahta jäljelle jäänyttä nuorempaa kaveriaan. Minja & Venla pitävät huolen ettei asunnosta ääntä puutu, eikä öisiä kolinoita. Molemmat ovat oppineet ilmaisemaan itseään kovaan ääneen, ja jollei ääni riitä niin vähintään silloin saa omistajan liikkeelle kun pudottaa jotain kirjahyllyn kaapista ulos tai keskellä yötä kolauttaa ovia päin seiniä. Venlasta on myös oikein mukava osata lukita toiset kissat oven toiselle puolelle.. Minjasta alkaa kasvaa vähitellen aikuinen kissaneiti, vaikka välillä se pentukissan mieli pääseekin valloilleen. Venla-"vauva"kin täyttää jo kohta vuoden.. Niin se aika vain menee..
by Feline on behalf of Milla Melinda

Kevät ja pian kesä !!!

Heippa taas, kaikki mirrit ja niiden omistajat ! Jos olette ihmetelleet, minne olen häipynyt, en ole häipynyt minnekään, hi hi, vaan täällä ollaan.! MJAUUUUUU, vaan kaikille ! Mami vaan jotain on "tunaroinut", kun ei päässyt tänne kirjautumaan ja sekös minuakin suututti, mutta nyt taas kaikki OK ja uuden salasanan höystämänä päästiin tänne uudelleen. Minä voin hyvin ja nyt kun on kevät, pian kesäkin, kiirettä riittää, että ehtii tuonne partsille haukkaamaan raitista ilmaa mahdollisimman usein. Heippalihei, ja voikaa hyvin kaikki ja nautitaan auringosta ja lämmöstä !
by Helena on behalf of Elvis Findus

Hurraaa! Lady 17 vuotta!

Kuulkaas kaikki, tänään täytän 17 vuotta! Aamulla olin ihmeissäni, kun mamikin koko ajan oli "kimpussani"silitteli ja taputteli:) Sitten alkoi ruokapöydälleni sataa herkkuja, namusia, keitettyä kalaa ym, nam! Lopulta ymmärsin, että sehän on syntymäpäiväni. Noh, en jaksa siitä niin kauheasti välittää ja tapani mukaan menin vierashuoneen pöydälle nukkumaan, mamin pitsiliinan päälle, hih!:)
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

kuulumisia

Laitoinpa piiiiitkästä aikaa muutaman uuden kuvan. Kissat on toistensa parhaita kavereita, kuten joistain kuvista näkyy. Tosin aina välillä, eli lähes joka päivä, meillä käydään järkyttäviä catfighteja kuka on kodin valtiatar. Varsinkin, kun molemmat ovat nyt steriloituja eli samalla tasolla... Ninnille ei poikaystävää löytynyt ja totesin, että taitaa olla liian hentoinen neito äitikisuksi noin muutenkin... leikkaus ei ainakaan muuta persoonallisuutta:) Ninnin mielestä sylissä oleminen on kaikkein parasta maailmasta, ja kaikenlainen huomio on tarpeellista. Jos neitiä ei vieraat huomioi, niin tämä hyppää syliin vaikka väkisin... Saimi taas tykkää mörköillä omissa oloissaan tai katsella ikkunasta kadulle. Sellaista täällä meillä tällä kertaa...
by leppis81 on behalf of Saimi