Showing posts created in July 2007, Show all

Vauvoja!

Vili on nyt 11.7. Magnificat's kissalassa syntyneiden 4:n kilpparitytön ja 1:n mustan pojan onnellinen isi. Minni ja pennut voivat hyvin, lapset ovat kauniita.
by SnowMoon on behalf of Vilhelmi

Kuulumisia

Iitakin on iso tyttö, kaksi vuotta tuli äskettäin täyteen. Karvaa tässä kissassa on metritolkulla, näyttää lihavaltakin sen vuoksi, vaikka ei sitä todellakaan ole. Kesästä Iita nauttii ulkoillen, voisi olla yötä päivää ulkona kärpäsiä jahtaamassa. Iloinen pikku kissa, joka ei kuitenkaan ole ihan pieni:)
by raggari90 on behalf of Chiquitita

Pizza-Peku =D

Taisin jossain kirjotuksessa mainita, et haluisin uuden leikkikaverin.. no ehkä mun olis kannattanu harkita kaks kertaa senki sanomista, koska nyt mulla on sellanen. Ei tosin kissa, vaan koira. Äh, enkä mä tiiä pitäiskö mun hyppiä onnesta vai mitä.. tää koira tosin on iha erilainen ku Minttu. Ensinnäki tää on poika, jee, meillä on ukkovalta perheessä ;) ja toiseksi, tää on paljon rauhallisempi ja kiltimpi, vaikka kyl se osaa tosi rajustikin leikkiä, mut tottelevainenki se on, ku mäki vähä komennan sitä, nii kyl se hyvin tottelee. Sen nimi on Peku. Heh, nauroin tänään ku kuulin telkkarista Jopet-show:ssa Pizza-Pekun :D Mä olin revetä naurusta! No mut siis.. me tullaan siis hyvin toimeen Pekun kans. Se on vielä aika pentu, mut ihan hyvä mies siitä viel tulee. Tää luhtitalossa asuminen on kyllä aika p*eestä. En oikein tykkää. Toivottavasti pääsis pian taas maalle ja ulkoilemaan, siitä mä tykkäisin. Äh, on taas tällanen ketutuspäivä.. :/
by Myra on behalf of Ville