Showing posts created in August 2007, Show all

Mummolaan

Tänään Muksu lähtee viikoksi mummolaan. Mami ja isi lähtevät matkalle, jonne Muksua ei viitsi ottaa mukaan. Pikkusen on parempi olla mummon luona rapsuteltavana ja leikitettävänä.
by Perhonen on behalf of Stuart (little)

Sopeutuminen

Ihmeen hyvin tuntuu Muksu sopeutuvan siskon poismenoon. Hyörii omiaan ja nukkuu paljon kun on kuuma. Vähän eilen katseli paikkaa jossa sisko viimeksi makoili, mutta taitaa ymmärtää, ettei tämä enää takasin tule.
by Perhonen on behalf of Stuart (little)

Kesä loppusuoralla!

Kesä on mennyt todella nopeasti. Olen vienyt mamia ulos monta kertaa tämän kesän aikana:)Minut mami on aina pukenut kauniin roosaan koppeliin, heh, etten mukamas karkaa:D Oli pari viikkoa heinäkuulla aika tylsää kun mami ja papi lähtivät Suomeen ja minä ihan ypöyksin tänne asumaan:( Aamuin illoin Soile kyllä tuli tänne antamaan minulle ruokaa ja melkein joka kerta leikin piilosilla oloa. Ähä kutti! Kyllä minua etsittiin ja jossain komerossa kaiken roinan seassa makasin ja nauroin ihan kippurassa:D Sieltä mamikin minut löysi kun kotiin tuli. Nyt kuulin että mamikin alkaa taas työt. Näin on ihana kesä kohta mennyt, mutta ensi vuonna tulee taas uusi kesä:) Miuskis mauskis kaikille!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Nukkui pois

Pienen kunto romahti eikä ruoka tai juoma enää maistunut. Pikaisesti soitin eläinlääkärille ja nyt pieni nukkuu rauhallista ikiunta.
by Perhonen on behalf of Slash

Poistuminen wc:n pimeydestä

Ensimmäinen päivä varmaan viikkoon kun pikkuinen Toope tulee itse olohuoneeseen makoilemaan. Alkaa varmaan yksin oleminen veskin pimeydessä vähitellen kyllästyttää. Hyvä merkki kenties =)
by Perhonen on behalf of Slash

Murskatuomio

Valitettavasti pikkuisella todettiin vakava munuaisten vajaatoiminta. Nyt on päätettävä nukuttamisen ja hoidon välillä. Lääkäri suositteli nukuttamista, mutta se tuntuu liian aikaiselta. Pakko yrittää vielä, vaikka parantumista ei tulekaan tapahtumaan. Jos kissa virkistyy hyvä, jos ei sen annetaan nukkua pois.
by Perhonen on behalf of Slash

Kauhun hetkiä sunnuntai-iltana

Menin äsken tossa tupakalle ja Minni totuttuun tapaan tuli miun kans parvekkeelle ... Se kuikuili ylös päi ja hyppäs ... Sain just napattua kiinni enne ku se pääs kaiteen päälle (kaiteen leveys varmaa about 3 cm) ... Kädet tärisee ja sydän hakkaa vieläki hulluna !!! Onnekseni sain Minnin ajoissa kiinni !!!!!!!!
by Hansu_ on behalf of Minni

Pipinä

Mami on huolestunut. Sen mielestä juon liikaa ja nukun liikaa. Minkäs sille voi kun janottaa ja nukuttaa, ei siinä jaksa enää temmeltää. Niinpä mami vie minut ensi viikolla lääkäriin. Ottavat kuulemma verta. Vampyyrit!! Saa sitten nähdä oliko huoleen oikeasti aihetta.
by Perhonen on behalf of Slash