Showing posts created in November 2007, Show all

Vauva tuli kotiin

Eilen illalla vauva sitten haettiin uuteen kotiin. Rohkeana tyttönä ei ollut sopeutumisongelmia ja yökin vietettiin jo mamin ja isin viekussa. Isoveli vain ei oikein tiedä miten suhtautuisi kun pitää murista ja sähistä jos pieni tulee lähelle, mutta kun pieni on selin mennään kyllä haistelemaan tulokasta.
by Perhonen on behalf of Neela-Vaava

Aika rientää!

En ole pitkään aikaan jaksanut täällä kirjoitella. En ymmärrä kuinka väsyneeksi olen tullut. Olenkohan tullut vanhaksi???Nykyään nukun tosi paljon, välillä käyn alakerrassa katsomassa mitä mamille ja babille kuuluu ja taas kipitän yläkertaan vakiopaikalleni vierashuoneen pöydälle nukkumaan. Toivotan kaikille kissoille oikein hyvää jatkoa ja iloista joulun odotusta!!!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Lintu

yhtenä aamuna päästin lulun parvekkeelle ku se halusi. lulu istui ihan rauhassa ja ottamassa raitista ilmaa, sit yhtäkiä lintu lensi edes takas sitte tuli kaitteelle, yhtäkiä sähköpikaa lulu hyppäs kaitteelle, saman tie lintu lensi pois! lulun tassut oli kaiteen toisella puolella että ihan lähellä se tipahtaa, minä säihkähdin juoksin heti parvekkeelle ja nappasin lulun pois kaiteelta! nyt en uskalla päästää lulua parvekkeelle, ku asutaan 3 kerroksella.. onneksi lulu on hengessä vielä!!!
by sofie83 on behalf of Lulu