Showing posts created in February 2008, Show all

Aika kuluu

Töyhtö on edelleen ihan pentu. Virtaa riittää ihan älyttömästi ja kaikenlaista pikku piruutta on kiva tehdä. Pudotella tavaroita, tunkea kiellettyihin paikkoihin ja ärsyttää vanhempia kissoja. Sitten toisena hetkenä se onkin sitten sylissä hyrisemässä ja pörisemässä onnellisena. Koeta sitten olla tykkäämättä tuostakin. :)
by Mocha on behalf of Töyhtö

Taloustöitä

Oletettavaa on että tämä pienempi on tapahtumien takana, johtuen sen tavoista riehua hyllyjen ja kaappien takana. Huomasin tuossa kotiin tullessani omituisen vesilammikon lattialla. En hetkeäkään edes kuvitellut, että kissalle olisi tapahtunut vahinko lammikon suuruuden takia. No hetken aikaa aivot raksuttivat pölyjään ja tajusin ettei pakastin ole enää päällä. Meillä on keittiön nurkassa irrallinen pakasti ja kissa oli sitten leikin tiimellyksessä päättänyt auttaa taloushommissa ja sulattanut pakastinta. Raasu vaan ei tiennyt että se pakastin pitäisi tyhjentää ensin :D Suurempaa haittaa ei kuitenkaan tullut kun asia huomattiin ajoissa.
by Perhonen on behalf of Neela-Vaava

Vili kissa

Vili tuli meille lokakuussa-07 Tampereelta. Alku oli hieman aristavaa mutta nyt ollaan kotiuduttu. Vili on itse rauhallisuus ei paljon hötkyile, muut menee tuhatta ja sataa niin Vili tulee rauhallisesti perässä.
by viivio on behalf of Vili

Karvinen tuli meille kesällä 2006

Karvinen ei alunperin ollut tarkoitettu tulemaan meille. Hain sen veljen mutta siinä kävi niin, että kissa pelkäs kauhiasti, meillä oli koira ja toinen kissa. Joten vaihdettiin kissoja ja niin Karvinen tulin taloon.
by viivio on behalf of Karvinen

Viiru poika

Viiru on talon ensimmäinen kissa. Viiru tuli taloon kesällä 2006. Kaikkein lähinnä sydäntä. Viiru saa välillä kovia hellyyskohtauksia Silloin sitä pitää rapsuttaa ja silittää. On ottanut hyvin vastaan muut tulokkaat.
by viivio on behalf of Viiru