Showing posts created in March 2008, Show all

Ekaa kertaa kävelyllä

Tänään oli sitten suuri päivä kun Neela kävi ensimmäistä kertaa ulkona kävelemässä. Aikaisemmin ei ole viitsinyt mennä kun valjaat olleet niin väljät. Ensimmäiset 5 minuuttia leikittiin papukaijaa olkapäällä. Sieltä oli hyvä katsella maisemia. Maahan kun pääsi niin käveli suhteellisen kiltisti perässä ja puussa laulaneet linnut kiinnostivat kovasti. Neela on kyllä sen verran rohkea kisu, että kyllä se tottuu ulkoiluun hyvinkin.
by Perhonen on behalf of Neela-Vaava

Turkkini kesäkuntoon!!

Hei kaikki kamut täällä! Jokos teillä muilla on turkit priimakunnossa kesäksi? Minä olin viikko sitten kuulkaas parturissa, heh:)Mami sanoi että olin aivan takussa koko kissa, höh! Ei siellä ollut oikein mukavaa enkä saanut olla koko aikaa edes hereilläkään:(Eläinklinikalla sain ypöyksin olla monta tuntia, vaan sitten tuli mami hakemaan minut kotiin:=)JIPPII!!Olin niin tyytyväinen etten maukaisuakaan päästänyt kotimatkalla, vaikka sinne klinikalle mentäessä huusin naama punaisena, etten halua sinne!! Mutta nyt kuulkaas tulee pääsiäinen. Olen ajatellut taas maistaa vähän kermaa mämmistä. Tehkää muutikin samoin, se on HYVÄÄ!! Kaikille kissoille ja omistajilleen täältä maukaisen HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!
by kaarina on behalf of Lady Fia Amanda

Uusi perheen jäsen

Tänään Elmo on ollu meillä n. 6kk. Uusi kaveri pieni punanen Maine Coon poika kotiutuu toivottavasti 4.4. Kovasti odotetaan kaveria ton duracelin kaveria kotiin niin saa omat jalat olla pienemmällä kärsimyksellä =)
by Janzku on behalf of Elmo