Showing posts created in October 2008, Show all

Karvinen

Pitääpä kirjoittaa jotain päiväkirjaan. Karvinen livisti oven raosta 15.10 ja tuli takaisin kotiin 19.10. Ja nyt reppana on nukkunut päivät pitkät eikä ole jaksanut leikkiä toisten kanssa. Ruoka onneksi kuitenkin maistuu joten eiköhän se leikkiminenkin alkaa jossakin vaiheessa kiinnostamaan.
by viivio on behalf of Karvinen

Viiru

Viiru on pitänyt puhuttelun Karviselle kun karkasi tuolla lailla. Pari päivää piti murista jo pelkästä katsomisesta. Mutta nyt ollaan taasen kavereita ja mahdutaan syömään yhtäaikaa.
by viivio on behalf of Viiru

Huonoa säätä

Ulkona minä ja Zorro ei oikeen voida käydä. Kun sataa hirveästi. Ulkoilun sijaan olemme harrastaneen kissa-agilityä koti-oloissa. (: Leikitty hiirillä ja sen semmoista kuulumisia tänne.
by Kuunvalo on behalf of Zidane

Terveppä Terve

Rekistöröidyin juuri ja ajattelin kirjoittaa jo nyt tänne päiväkirjaan. Zorro on raapii juuri raapimapuuta. :) Meillä illat ovat mukavia jne. (:
by Kuunvalo on behalf of Zidane

G-pentue

FIN*Gormain Go Go ja Geisha syntyivät 26.6.08.Onnellinen isä on FIN*Grindbacka Arian, omistaja Sanna Sauvola.Go Go "Onni" asuu Oulussa Ja Geisha Raahessa uusien kasvattajien luona.
by Gormain on behalf of EST Veronica Grey Silk

JES

Andy valmistui tänään Grand International Premioriksi Helsingissä! onnea rakas Andy!!!! <33
by jashill on behalf of GIP Kultaturkin Alex

Vili

Olin siivoamassa komeroa lähtiessäni pois sieltä en huomannut ollenkaan että Vili oli pujahtanut sinne. Puolentunnit kuluttua kun kissaa ei näkynyt missään lähdin etsimään ja kuinka ollakkaan oven takaa kuului naukunaa ja siellähän se kisuli oli.
by viivio on behalf of Vili

Maailman kirjat sekaisin

Nyt on kyllä mennyt kissa sekaisin. Ennen niin ujo ja pelokas otus päätti olla iloinen kun mamman herätyskello soi aamulla. Hyppäsi salamana viereen, alkoi puskea hulluna ja kehrätä kovempaa kuin muut kissat yhteensä. Yleensä tämä kaveri kun ei tule edes viereen nukkumaan niin nyt on parina yönä viikon sisällä herännyt Vitsun viekutukseen. :)
by Perhonen on behalf of Viltsu