Showing posts created in April 2009, Show all

Ulkoilua ja kovaa meteliä

Pääsin tänään kaksi kertaa ulos. Huippua! Ja sain uuden leikkihiiren - niitähän ei ole koskaan liikaa, vaikka tykkäänkin enemmän kotitekoisista leluista. Ja mouruaminen on hauskaa edelleen ;)
by Hennamm on behalf of Ludwig

Kevättä rinnassa

Kevät on ihana asia! Ulkona on mukavaa kun siellä näkee kaikenlaisia oksia ja lehtiä, lintuja ja jopa kaloja.. harmi, ettei äiti päästä minua seikkailemaan ilman valjaita. Puihinkaan ei pysty kiivetä - niin korkealle kuin haluaisi kun talutusremmi loppuu kesken. Kaikkea kanssa! Olen huomannut tässä parina viime päivänä, että minulla - vaikka nyt itse sanonkin - on varsin komea ääni. Juttelenkin siis jatkuvasti äidille ja isälle, varsinkin jos eivät jaksa keskittyä vain ja ainoastaan minuun. Mikä siinä tietokoneessa voi oikeasti edes olla niin jännää?
by Hennamm on behalf of Ludwig

Tuorekurkku rules

Tuorekurkku on ihanaa! MMmmmm.. söisin sitä vaikka kuinka paljon. Edes kananpalat ei vedä vertoja kurkunviipaleelle!
by Hennamm on behalf of Ludwig

Ludde

Vietettiin kunnon äijäviikonloppu isin kanssa! Paljon tappelua ja könyämistä, just the way I like it :) Hah, isi on pelkuri, se joutuu käyttämään tappeluissa jo hanskaa, koska pelkää hyvin kehittyneitä kynsiä ja hampaitani. Kyllä niillä tietysti saankin halutessani pahaa jälkeä aikaiseksi ;) Kaadoin myös pari cd-levytelinettä ja söin paljon lohta. Nam. Ihan mukava saldo viikonlopulle :)
by Hennamm on behalf of Ludwig

Ulkoilemassa

En millään viitsisi lähteä ulos kun sisällä on niin mukavaa ja ikkunastakin voi helposti katsella ulkomaailman touhuja.. ja lisäksi kaikenmaailman valjaat ja narut laitetaan niskaan. Mutta kun sinne ulos sitten pääsee, niin sehän vasta on jännittävää!!! Kaikenlaisia paikkoja, hajuja, lintuja, ääniä... paljon tutkittavaa! Puihinkin olen kokeillut kiipeillä ja kivien päällä on mukava keplotella. Ulkoilun jälkeen tietysti väsyttää hirveästi.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Kissa joka tykkää kylvyistä

Tänään kävin suihkussa oikein kunnolla ja kaikkien yllätykseksi nautin siitä valtavasti. Ja se vasta mukavaa onkin kun pääsee lämpimän pyyhkeen sisään kuivumaan :)
by Hennamm on behalf of Ludwig

Eläinlääkärille ensimmäistä kertaa

Matka eläinlääkärille sujui hyvin ja olin todella rohkea. Oikeastaan en ollut koko reissusta moksiskaan. Uteliaisuus voitti pelon ja äiti oli minusta hyvin ylpeä. Eläinlääkäri tutki minut, totesi minun olevan kaikin puolin kunnossa ja antoi sitten rokotuksen. Se nipisti vähän, mutta ei ollut ollenkaan paha juttu. Lisäksi sain mukaani ihania kissaherkkuja. Lisää matkustelua, kiitos!
by Hennamm on behalf of Ludwig

Kavereita katsomassa

Pääsin ensimmäistä kertaa matkustamaan julkisilla ja näkemään uusia naamoja. Kaikki sujui todella hyvin, en pitänyt juurikaan ääntä ja äidin työpaikkatuttavat rakastivat minua!
by Hennamm on behalf of Ludwig