Showing posts created in May 2009, Show all

Ihana perjantai

Vilin kanssa on mukavaa leikkiä ja nukkua ja istua ikkunalaudalla katselemassa ulkomaailmaa.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Paremmalla tuulella

No joo. Eilinen depressio alkaa olla jo historiaa, sillä veljeni Vili tuli pitämään minulle seuraa viikonlopuksi. Enkä nyt tiedä oliko se eilinen eläinlääkäri niin huono juttu.. näytän kuitenkin edelleen kollilta :)
by Hennamm on behalf of Ludwig

Huokaus

Ei kommentteja. Miltä itsestänne tuntuisi, jos teidät vietäisiin eläinlääkäriin ja nukutettaisiin - ja unen aikana teiltä olisi kadonnut jotain arvokasta?
by Hennamm on behalf of Ludwig

Ankaraa mankumista

No höh. Ei täällä kaupungissa ole muuta tekemistä kuin naukua pois keväthuumaa. Oonkin nyt mankunut päivät ja yöt putkeen, jospa minut vaikka päästettäis pian sen johdosta ulos etsimään uutta tyttöystävää. Äiti soitti tänään eläinlääkäriin.. tiedän sen, koska minä manguin vierestä puhelimeen.. ja sen jälkeen äiti sanoi, että ei kannattais mankua niin hirveästi kun sitten joutuu eläinlääkäriin. En tajua, ei siellä eläinlääkärissä ennenkään mitään ihmeellistä ole tapahtunut.. jatkankin siis mankumista vielä vähän.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Viikonlopun jälkeen

No niin, nyt on sunnuntai ja aika lähteä kotiin. Ja taas joutuu autoon. *huokaus* No, huomasin, että en ole vielä valmis sitoutumaan. Samantha alkaa vähän ärsyttää jo. Tarviiko sitä nyt muka koko ajan olla yhdessä? Ihan kiva päästä kotiin lepäilemään. Oli aika rankka ja erilainen viikonloppu.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Pitkä viikonloppu maalla

Kaikki alkoi siitä, kun minut pakattiin autoon ja jouduin todella pitkälle automatkalle. Se makoilu alkoi oikeasti ottaa päähän. Mutta mitä perillä odottikaan! Löysin tyttöystävän! Sen nimi on Samantha ja me hengaillaan sen kanssa koko ajan. Se on nuori ja kaunis maalaiskissa. Kyllä sitä käykin kateeksi kun se saa olla päivät pitkät täällä maalla. Maalla on lämmintä, vihreää ja suurta, ja täällä saa paljon huomiota. On täällä kyllä yksi äksy tätikin, Shakira. Se ei jostain syystä oikeen tykkää minusta, vaikka en oo ees tehny sille mitään pahaa.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Toinen kerta eläinlääkärillä

Tänään käytiin ottamassa minulle tehosterokotus. Eläinlääkärin tädit on ihania eikä se piikkikään tuntunut missään. Tein jälleen kerran porukat ylpeäksi olemalla rohkea! Mutta niistä odotushuoneen koirista en tykännyt yhtään.
by Hennamm on behalf of Ludwig