Showing posts created in June 2009, Show all

Veli tuli taloon

Nyt olikin pitkä tauko kirjoittelemisessa, mutta on ollut niin paljon tekemistä. Nimittäin Vili Volmari, oma veljeni, muuttikin meille! Ihanaa kun on seuraa. Vili Volmarin kanssa me tehdään kaikkea yhdessä, leikitään, tapellaan, syödään ja nukutaan. No okei okei, kyllä me joskus vähän halaillaankin. Pitäähän sitä nyt omaa veljeä vähän joskus halailla.. Joskus Vili osaa kyllä olla vähän ärsyttäväkin, kun seuraa minua joka paikkaan, mutta kai se pitää minua isoveljenä kun olen kirjaimellisesti aika paljon isompi.. Mutta hattuhylly on minun paikka ja sinne Vili Volmarillakaan ei ole asiaa.
by Hennamm on behalf of Ludwig

Totuttelua

Ujopoika Viltsu on edelleenkin mielummin hieman piilossa kuin näkyvillä. Välillä periaate kuitenkin pöydän alla, että jos hän ei näe muita ei häntäkään nähdä. Eli täysin esillä mutta piilossa =D Rohkeutta kyllä tullut ajan myötä lisää. Nyt saavat vieraatkin välillä rapsutella ja heillekin voi jo kehrätä kovaäänisesti kiitokseksi. Muiden kissojen kanssa ei kyllä vielä leiki, vaikka Neela kovasti yrittääkin yllyttää.
by Perhonen on behalf of Viltsu

Kissa karkuteillä

Meillä eleltiin vuorokauden ajan huolen maailmassa, kun tämä pieni tyttönen päätti karata pihalta. Pieni säikkyin niin, ettei uskaltanut ilmaista itsestään mitään joten illan aikana emme kissaa kiinni saaneet. Kaikki kuitenkin onneksi selvisi seuraavana päivänä kun kävelin lähipöpelikössä. Sieltä pienokainen löytyi kuusen oksan alta kauhusta kankeana. Ei siis ollut uskaltanut edes kunnon tutkimusmatkaa tekemään vaan juoksi ensimmäiseen löytämäänsä piiloon, jossa aikaa ehtikin kulua yli 12 tuntia ennen kuin löytyi. Olin moneen otteeseen seissyt parin metrin päässä pienokaista huutelemassa, mutta ei raasu ollut uskaltanut edes ääntä päästää. Nyt on kulunut jo aikaa ja kissa on taas hamuamassa ulos. Vielä on kuitenkin porttikielto kunnes saamme kunnon verkot pihalle.
by Perhonen on behalf of Neela-Vaava