Showing posts created in September 2011, Show all

Kuulumisia

Tämä neiti se ei taida aikuistua koskaan. Samanlainen rämäpää ja vauhtihirmu kuin ennenkin. Pahojaan ei tee, mutta energiaa piisaa pienelle kylälle.=)
by Perhonen on behalf of Neela-Vaava

Kuulumisia

Muksulla asiat ottivat huonomman suunnan viime joulun aikaan. Alkoi poika laihtua ja ravasi vessassa ja joi paljon. Aloin jo pelätä, että menee samaksi kuin Toope-siskolla eli munuaiset pettävät. Onneksi tästä ei kuitenkaan ollut kyse, mutta diagnoosiksi saimme hyvin nopeasti diabeteksen. Nyt sitten ollaan vajaa vuosi elelty insuliinipistoksilla ja kissa voi onneksi hyvin =). Kiltti kun mikä vaikka pistetään kaksi kertaa päivässä. Välillä tulee itse ilmoittamaan, että nyt olisi lääkeaika tai lähinnä ruoka-aika sillä nuo erikoisruoat näyttävät maistuvan paljon paremmalle.
by Perhonen on behalf of Stuart (little)

Kuulumisia

Tupsu on oma vaativa itsensä. Rakastaa sylissä nukkumista ja ulkoilua. Karvatupen kasvaimia kehittyy vähitellen lisää ja niitä pitäisi varmaan seuraavan lääkärikäynnin yhteydessä vähän taas poistella. Kun eivät kissaa haittaa niin en viitsi olla kovin usein häntä nukuttamassakaan.
by Perhonen on behalf of Tupsu

Pitkästä aikaa taas täälä

Pitkään aikaan tullut tänne mitään kirjoteltua. Aikaa on kulunut ja ilokseni voin kertoa, että Viltsu on tullut ulos kuorestaan. Välillä on jopa kömmitty syliin ihan omin avuin rapsuteltavaksi. Rohkeuden kasvaessa pojasta on tullut kunnon moottoriturpa. Varsinkin iltasella innostuu höpöttelemään vaikkei ihan samassakaan huoneessa istuisi :D. Vieraita miespuolisia henkilöitä pelätään edelleen. Piilossa pysytään kunnes nähdään, että ulko-ovesta ovat poistuneet ja samantien singahdetaan sängynalta ihmettelemään maailmanmenoa. Hyvällä mallilla siis alkaa olemaan =)
by Perhonen on behalf of Viltsu