nike løbesko tilbud

Standby Liberty of London x nike løbesko herre er indstillet til at lave sin officielle debut i morgen, da modelens unikke æstetik er designet med det eksklusive Dawn Meadow print - et håndmalet blomsterlandskab inspireret af botaniske tegninger fra Liberty-arkivet. Komponeret for en holdbar tekstil øvre, komponenten i det væsentlige en blank lærred og inkorporerer det pulserende tema, der består af vilde blomster som Wood Anemone, Stitchwort, LondonPride og Cornus Sanguinea.


Sidst set i klorblå, introduceres nike løbesko dame i en anden livlig farvevej, der perfekt koordinerer med sommersæsonen. Ved at blande en blanding af blues på tværs af dens definerede vævede øvre, blandes den strikkede sammensætning også sammen med pink på sit flywire system, der spredes over dets sidepaneler og den bageste del af dets mellemsål rør. Forskydning med sorte accenter på snørebåndene, indersiden og trækflikene, modellen er yderligere udtalt med en hvid Swoosh.


Hidtil har vi set Sport Red og Oreo farveveje af den kommende nike løbesko tilbud. Afslutningen af trioen er dette Racer Blue-par, som du ser ovenfor. Ligesom de to foregående par, har denne fornyede og 2016-version af den populære Nike Air Max 1 en fuld Flyknit-øvre, der er færdig i Racer Blue med navy accenter lander på sikring mudguard, snørebånd, ankel, indre liner, tungen og Ultra-sålen. Tilvejebringelse af en smule kontrast er hits af hvid på Swoosh branding samt på tungen mærket.

by Hadity