De laserpointer met de instelschroeven

De laserpointer werd niet correct in het apparaat gelijnd en in een hoek geprojecteerd. Het was geen montage probleem, ook omdat ik de unit zelfs op een platte tafel probeerde te zitten en de laserhoogte van de tafel op een paar meter afstand af te meten en het was een half inch verwijderd. Echter, toen ik eindelijk het pakket opent was het het enige dat inbegrepen! Ik moest uitgaan en de batterijen MIJFEL en de moersleutels kopen! Deze laser pointer komt in een zeer voetganger witte doos. Begin het uit elkaar, want ik heb geen idee hoe de batterijen moeten worden geïnstalleerd. Twee van de kleine schroeven waren al bij de afgifte volledig verwijderd. Ik bestelde dit omdat ze zeiden dat het een klein bedrijf was en het is altijd goed om de kleine jongens een schot te geven.

Ik merkte op toen ik het vanmorgen zag dat het 'links / rechts'-schroefmechanisme soms ook naar boven of naar beneden gaat als je het aanpast. Ik kom echter terug en update mijn review nadat ik later vandaag naar het assortiment ga! Mogelijk moet u het nog een beetje aanpassen op het bereik voordat u het echt gebruikt, maar dat moet een briesje zijn. Ik heb onlangs net de kruiskaarden van de draagwijdte herwisseld sinds ze braken, nu was dat moeilijk. Ik vind het leuk dat u deze dingen kunt krijgen, maar het probleem is dat de laserpointer niet werkt met het knipperen. Ik leg het op mijn Glock 22 en kon het niet zien (misschien een fout in de fabriek). De aanpassingsschroeven zijn een beetje fijn.

 Na een paar doeleinden blijft de dop niet meer en houd u de batterijen ingedrukt, tenzij u iets in de draden plaatst of deze vastzit. De 500mW laser pointer is mooi en helder, zoals de meeste lasers. Het wordt geleverd met alle benodigde gereedschappen om te installeren en aan te passen. Vrij veel nutteloos nu. Het lijkt erop dat de pet nooit echt past en was te klein voor het gat en de draden. Zeer slecht QA op dit. Ik denk een beetje slimmer en wil alle tools gebruiken die beschikbaar zijn voor mij, dus ik heb dit gekocht. Het was makkelijk te monteren na het achterhalen van waar en hoe ik dit installeerde. Nam minder dan vijf minuten vanaf het moment dat ik de doos opende om de foto's hier onder te krijgen. Ik heb waarschijnlijk nog slechts 7 of 8 mags doorgevoerd, en de laser is nog steeds strak en nul geplaatst. Ik weet niet zeker wat de levensduur van de batterij nog is. Het is wat de nieuwe standaard moet worden. Ik zet het aan als ik klaar ben om te schieten en uit te schakelen als de mag leeg is. Het is misschien voor 12 minuten in een halve dag van bereik tijd.

Ik heb twee nieuwe batterijen geïnstalleerd en nog steeds niets, ik heb twee nieuwe batterijen gekocht en geïnstalleerd, geen geluk. Ik wil graag ruilen en nogmaals proberen. Wat voor soort zaken probeer je hier te rennen en wat voor soort crap probeert u te trekken? Ik wou gewoon dat ze zo duidelijk waren. Het is een geweldige vervanging voor low-cost budgetten. Ik zal deze verkoper opnieuw kopen. Vergeet niet om de batterijen te verwijderen als u dit niet voor een paar maanden of meer wilt plannen om te beschermen tegen corrosie en de laser te beschadigen. Ik kreeg dit item als een cadeau in oktober vorig jaar, ik installeerde het op mijn nieuwe pistool en testte het, ze hebben beide goed gewerkt. In april nam ik de voorwerpen uit en testte de laser voordat ik naar het bereik ging, de laser pointer werkte niet.

Gemakkelijke installatie:
Deze installatie was 'dodemut' eenvoudig ... alles was makkelijk te doen. Ik moet mijn bovenste hand gebruiken om het aan te zetten. Ook, ik hou niet van de vergrendeling van de vergrendelingsschroef. Ik heb liever een platte schroef die spoel. Ik denk echter dat dit een goed product is en een zeer geloofwaardige laser site waard om te kopen. Ik was bezorgd dat het slechte kwaliteit zou zijn ... niet het geval. De 5000mW laser pointer is krachtig en goedkoop. Het beslaat een groot gebied en zou voldoende zijn voor het eigen gebruik 's nachts. Ik heb dit ding uit de doos genomen, de batterij geïnstalleerd (met een reserve), gemonteerd op mijn pistool, en ik zag het in ongeveer 20 minuten voor een 7 meter doel (21 voet - een stoel naar mijn koelkast) .

5000mW laser

Ik heb dit gekocht om op mijn "pistoolstijl" kruisboog te monteren. NIET die alleen in de blauwe laser pointer is dit wat ik wilde is dat de stip op je doel komt. Ik weet niet of dat anders zou zijn op een pistool als ze terug hebben geschopt. Ze hebben zelfs GRATIS verzending geüpgraded! Ik zou dit item aan iedereen aanraden. Nu is mijn kleine snelle kruisboog pimped out! Ten eerste hou ik van de kracht van de groene laser. Ik heb dit item gekocht om op een standaard Picatinny rail te monteren - en de laserberging wanneer het op zijn breedste breedte wordt geopend, past nauwelijks bij. Wat erger is, is dat de linker en rechter zijkant bevestigd zijn in een hoek, wat betekent dat a) u de gaten waarschijnlijk aan de ene kant zal vastbreken als u er meer vastzit en b) het bedrag niet 100% veilig is. Ik heb deze nog niet gebruikt op het bereik; Ik hoop dat ze op de hoogte blijven na het schieten. Ik meld me terug nadat ik kans heb gekregen om ze te gebruiken.

 

https://fancy.com/things/1221624453729879845/Laserpen-groen-200mW-waterdicht-met-5-opzetstukjes

by kopenlaser